DV2023 Sohbet Odası
-
@OrlandoGücü neden, bir şey mi oldu?
-
@OrlandoGücü hayırdır inşallah
-
@OrlandoGücü aileden birileri AP yada ret mi aldı.
-
@birisi arkadaşımın 3 yaşındaki kızı vefat etti. Moralimiz bozuk girdik mülakata
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü aileden birileri AP yada ret mi aldı.
Bayan memur 1 aileye ap eksik evrak diyip gönderdi
-
@OrlandoGücü çok ama çok üzüldüm dostum, özellikle çocukların böyle haberlerini almak beni de çok üzüyor. Ailesine sabır dilerim çok zor bir durum.
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@birisi arkadaşımın 3 yaşındaki kızı vefat etti. Moralimiz bozuk girdik mülakata
Başınız sağolsun çok üzüldüm ailesine sabırlar diliyorum
-
@OrlandoGücü başınız sağolsun ya
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü çok ama çok üzüldüm dostum, özellikle çocukların böyle haberlerini almak beni de çok üzüyor. Ailesine sabır dilerim çok zor bir durum.
Sizler Sağolun arkadaşlar
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Akşama görüşürüz
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Zelene onu bende düşündüm baya kafa yorgun ordakilerle youtuberlardan yazdıklarımdan dönenlerde oldu da sana nasıl güvenecekler neden güvensinler falan diyo o güveni kazanana kadar baya zorlanırsın dediler sonra gıda işine döndürdüm rotayı utah moab hüseyin abinin videolarından gördüğüm kadarıyla kendisi italyan tostu kahve ve meyve suyu sattığı bir food trucktan 8 ayda 50 bin dolar yatırdığı parayı geri amorti etmiş kulağa çok hoş gelmiyor mu
Yemek yapmayı pasta yapmayı çok severim ama üst üste sipariş gelirse elim ayağıma dolaşır 😄 gerçi izlediğim videolarda öyle aheste hazırlıyorlar ki içim şişiyor temizlik işinde önce bir firma da çalışıp sistemi öğrenip tavsiye üzerine ilerlemek gerekiyor deterjan alerjim var devamlı yapacağım bir iş değil ben firma kurup organize etmeyi düşünüyorum uzun vadeli plan
-
@Zelene berguzar korelin ablası yapıyo o işi ama video falan çekmediği için kimse detay yok bu temizlik işinde sadece geçen okan serbest fatura videosunda evi temizlettim 2-3 saat 150 dolar demişti
-
@OrlandoGücü başınız sağolsun maalesef çok üzücü bir durum Allah ailesine sabır versin
-
@OrlandoGücü ayy çok üzüldüm yaa sabırlar dilerim ailesine çok zor
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çok acı 😢 Başınız sağolsun, Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum 😔
-
@OrlandoGücü yüreğim sızlıyo valla duyduğumdan beri böyle acı olmaz rabbim bütün sevenlerine sabır versin 🙏🏼🙏🏼 Dünyada bebeklere çocuklara hiç bişey olmasın nolur.. 🥺
-
Bu ileti silindi! -
@denizergün evet mayıs ayında netleşeceği söyleniyor ben de eşimden öğrendim
-
@ahsenaydgdu o kadın da ilk oturduğu site de evlere gitmeye başlamış sitedekileriin köpekleri gezdirmeye çıkarmış şimdi şirketi var yol yordam öğrenene kadar iyi yöntem
-
@OrlandoGücü başınız sağ olsun çok üzüldüm
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum