DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 kardeş henüz ABD'de değiliz, manyağın birisi çıkar mesajını görür, sonra bir sürü uğraşırsın. Aman dikkat et, adamların yapmayacağı şey yok.
-
@ayvalik10 evet mama lazım
-
Bırakın şu kirli siyasetlerini artık :) Amacımızı, odağımızı kaybetmeyelim.
-
@sunti maalesef bu konuda hiç bilgim yok azalmış olmasını ümit ediyorum hepimizin şansı artsın diye :)
-
@Rüştü-Gürbüz bugün herkesin duaları orlando muhtarı için bastır @OrlandoGücü mülakata gidiyor orlando da açacağı muhtarlık binasına yer bakması için izin almaya gitti
-
@ayvalik10 orlandogücü vizeyi almış
-
@birisi konsolosluğu çalışanlarla birlikte mi açtı ki bu ne hız
-
gerçi kendisi bilgilendirme yapar ve onun haberi olmadan paylaştım ama umarın kızmaz.
-
@birisi şimdi gidip ne istesen verecek kadar mutludur. Yolda sıkıştırın gören olursa :)
-
@ayvalik10 evet çok mutludur. ya bir gün bizde bu mutluluğu tadar mıyız?
-
@ayvalik10 yerimizi ayırtmıştık @OrlandoGücü halleder :)
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 düşünsene GC çıkmış vizeyi almışsın artık istediğin zaman ABD'ye gidebileceksin. Aman Tanrım düşünmesi bile mutluluk ve huzur veriyor
-
@birisi ben her zaman şunu söylüyorum eğer uğraşıp çabalamana rağmen çıkmıyorsa ozaman o uğraştığın şey senin için hazır değildir. 3 yıldır başvuru çıkmadı çıksa nasıl olsa gitmek için daha beter olacaktın ondan dolayı hayırlı ise ozaman zaten gelecek sorunlar su gibi akıp gidecek eğer çıkmadıysa ozaman amerika bizim için daha hazır değil demektir.
-
@birisi bu arada ingilitere de çıkan yasanın haberini okudun mu göçmenlikle ilgili olanı
-
@ayvalik10 hayır okumadım, atar mısın? İngiltere'yi son zamanlarda araştırmadım
-
Scale up vizesi mi
-
-
Pardon yasa demişsiniz şu scale up vizesine başvuracağım✍️
-
@marpessa bir şekilde kaçak olarak kalmaya devam edenler için çıkarıldı. Senin vize ile ilgili hiçbir bağlantısı yok .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum