DV2023 Sohbet Odası
-
@Hyller ahaha ben hiç rüyalarımı hatırlamıyorum siz en azından hatırlıyorsunuz :)
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu Fifa almadım bu yıl. Hem fahiş fiyatlardan hemde oyundaki bug 'a girmesi vs. vs. Fifa21 oynuyorum PS4 te.. eskisi gibi değil tabi
Son birkaç senenin en iyi oyunu da bu seneki oyundu şansına. 6-7 senedir her sene alıyorum. Mekanikler bu sene iyi yönde çok geliştirilmiş Fifa22'de ve buglar oldukça azaltılmış. 2 senedir ilk defa 22 den zevk aldım oynarken. 20 ve 21 oynanış mekaniği olarak aşırı kötüydü bence.
Pc'den oynuyorum, 400 küsür liraya almıştım Ekim gibi ilk çıktığında, pahalı olması konusuna katılıyorum sonuna kadar :D -
@TughanTug, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu Fifa almadım bu yıl. Hem fahiş fiyatlardan hemde oyundaki bug 'a girmesi vs. vs. Fifa21 oynuyorum PS4 te.. eskisi gibi değil tabi
Son birkaç senenin en iyi oyunu da bu seneki oyundu şansına. 6-7 senedir her sene alıyorum. Mekanikler bu sene iyi yönde çok geliştirilmiş Fifa22'de ve buglar oldukça azaltılmış. 2 senedir ilk defa 22 den zevk aldım oynarken. 20 ve 21 oynanış mekaniği olarak aşırı kötüydü bence.
Pc'den oynuyorum, 400 küsür liraya almıştım Ekim gibi ilk çıktığında, pahalı olması konusuna katılıyorum sonuna kadar :DOyun çıktıktan sonra, Antalya Migros'ta düzenlenen turnuvada; PS5 konsolda Fifa 22'yi ilk defa oynadım. Dediğiniz farklılıklar mevcut ve keyif aldım mekanikten, biraz pişman olur gibi oldum almadığıma ancak şimdi; iyi ki almamışım diyorum çok zaman öldürdüğüm için :) Artık gelecek yıl USA da oynarız...
Fiyat kısmına değinmiyorum bile :hand_with_fingers_splayed: -
Evett kaldı 12, İlk başvurum ve inşallah son olur. Herkese bol şans :)
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@omerozufacik case number kaybettiğim zaman çok üzülmüştüm sonradan öğrendim ki öğreniliyormuş :)
Case Number değildir Confirmation Number'dır o. Case olsa yerinizde duramazdınız :D
-
@TughanTug aaa evet şimdi dikkat ettim de Confirmation miş :beaming_face_with_smiling_eyes: teşekkür ederim
-
Kendi çektiğim fotoğrafımdan ilk başta çok memnundum, sonra arkadaşların fotoğrafçılara çektirdiği fotoğraflara baktım, benimki kötü gelmeye başladı gözüme.Buraya koymama izin vermiyor adminler, özelden yollasam yorumlasanız?
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selam olsun
@Emtee @ahsenaydgdu @hascerob ve herkese :)Valla amazon fena gitmiyor, bi ara refikanın mutfağına geçtim bu dönemde orası tam bir karmaşaydı toparlamaya çalışırken o kadar çok pc başındaydım ki eve gelince telefona bile bakasım gelmedi bile :) bi ara ağır bi covid geçirdim tam atlattım çocuk hastalandı 4-5 gün kadar hastanede yattık tüm aile bebeyi zapt etmek için anca kendime geliyorum yalan yok :)
@Ping-PONG ayrıca saç falan da ektirmiycem sırf sana inat 😂😂 la valla o kadar saçma şeyler yaşıyorum ki görde inanma cinsinden denk gelemedik bi . Amazon da iyi gidiyo valla eğitim verdiğim akıl verdiğim adamlr danışmanlık firması kurmuş o derece 😂E hani bize eğitim :D Danışmanlık firması kuracak kadar olmasa da olur :face_with_tears_of_joy:
-
Profil fotoğrafım sizce uygun bir greencard fotoğrafı mıdır?
-
Pc'den oynuyorum, 400 küsür liraya almıştım Ekim gibi ilk çıktığında, pahalı olması konusuna katılıyorum sonuna kadar :DArtık gelecek yıl USA da oynarız...
Oynamaz mıyız... sıfır gecikme mis gibi. Asıl keyfi o zaman çıkacak...
Zaten 50-60$dan satışa çıkıyor, bedava :D -
@raskarnos, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Profil fotoğrafım sizce uygun bir greencard fotoğrafı mıdır?
başvurduğunuz fotoğrafınız mı? yoksa başvuracağınız fotoğraf mıdır?
-
Pc'den oynuyorum, 400 küsür liraya almıştım Ekim gibi ilk çıktığında, pahalı olması konusuna katılıyorum sonuna kadar :DArtık gelecek yıl USA da oynarız...
Oynamaz mıyız... sıfır gecikme mis gibi. Asıl keyfi o zaman çıkacak...
Zaten 50-60$dan satışa çıkıyor, bedava :DOynamazsak ayıp etmiş oluruz :)
Bak şimdi 50-60 birim deyince aklıma geldi;Seneye, ben yaşamıyormuşum derim gibi geliyor ya hadi bakalım :D
-
çıkacağı da yok da birader bi umut işte
-
@gariban başvurdum dv 2023 için ama içime bi kurt düştü..Teyit ettirmek istiyorum birilerine
-
@raskarnos https://www.greencardphotocheck.com/tr/
buradan kontrol edebilirsin -
This post is deleted! -
Merhaba arkadaşlar kartal yasası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
@gariban teşekkürler, bu tarz sitelerde uygun olduğunu söylüyor fakat yine de içim rahat etmiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum