DV2023 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG puhahaha tımarhane bu ülke yemin ederim 😀
10 güne sezon başlıyor. 45 gün avrupa sularında gezicem. Her sabah kalkar sporumu yapar, 2 miles yüzer, kahvaltıdan sonra bir detoks yaparım.
1 yıllık enerji biriktiririm diye düşünüyorum. Yoksa dükkanı kapatıcam. Almıyor artık kafa 😂
Bugün de bunu yapan arkadaşın sayesinde yüldüm biraz. Hamdolsun. 😂

Git git kaç kurtar kendini sağlam kafalar lazım sen dönene kadar biz hepten tırlatmış oluruz kesin😀
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya aynı ya çocuğun sesi şaka gibi 😂
Çocuk hem video yapıyıo hem korkuyor yazık arada şey diyor inşallah son konuşmam olmaz🙄diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim. İnsanın içinin yağları eriyoxldkdhdjdkjddjj
-
@bidünya ahaha izleyeceğim :)
-
Aşı olmadım,sormak istediğim greencard kazanırsak gitmek için korona aşısı olmak zorundamıyız ???
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Napiyonuz ya
Napam be, bekleyip duruz. Sen napıyosun?
-
@Ozzy-han Evet bildiğim kadarıyla 2 doz aşı zorunluluğu var aşı karti zorunluluğu yok sanirim sistemde gözüküyor zaten ama yaptırdığınız yerden kart alırsanız yanınızda bulundurun yinede
-
@Ozzy-han
mülakat öncesi sağlık raporu alacağın yer olan ungan resmi yazısı -
@hadi-BE bende napacağımı şaşırdım bekliyom evimi temizlesem neyle uğraşsam bilemedim :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE bende napacağımı şaşırdım bekliyom evimi temizlesem neyle uğraşsam bilemedim :D
Pazar pazar yapma temizlik. Bugün yatış günü. Birazdan Kadıköy'e gideceğim. Gel bir kahve ısmarlayayım 😁
-
@hadi-BE istanbulda olsam gelirdim :D cumartesi pazardan başka boş gün yok evi temizleyecek :D
-
Çocuk hem video yapıyıo hem korkuyor yazık arada şey diyor inşallah son konuşmam olmaz🙄diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim. İnsanın içinin yağları eriyoxldkdhdjdkjddjj
Ben şey düşündüm bu Tayyip Bilal telefon ifşalarini çocuğa yiklamasalar bariz aynı ses
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben şey düşündüm bu Tayyip Bilal telefon ifşalarini çocuğa yiklamasalar bariz aynı ses
Ay yok artık diyeceğim ama olur onu da yaparlar. Bunu da yapamazlar dediğimiz ne varsa yaptılar artık ne kadar ileri gidebileceklerini biliyoruz yazık bize ya☹️
-
@Zelene ahaha ben bunlardan her şeyi beklerim
-
1 lik umut için uykusuz kalıyoruz biz ne hale geldik be
-
@Elrond04 o yüzden ben araştırmalara başladım göçmenlik için uygun ülkeler konusunda hiç bu sene olduğu kadar soğumamıştım ülkenin bu halinden
-
@marpessa hangi ülkelere baktın veya beraber bakalım
-
-
Totem yaptım yazmayacaktım ama daayaanaamaadıım :small_airplane:
-
@marpessa kanada, ingiltere ve avusturalyada öğrenci kişinin eşine çalışma izni veriliyor
-
@birisi avustralya ya bir süredir bakıyorduk eşimle az çok fikrim var bugün kanada ya bakacağım kanada hakkında pek bilgim yok maalesef
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum