Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS-160 formunda kullanılan fotoğraf ve vize basvurusu

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
10 4 736 2

Benzer Başlıklar

• CampUSA İçin Vize Almak

3
    0 Oy
    3 İleti
    280 Bakış
    utkudkU
    Ben sponsorumu kendim buldum fakat randevu bulamıyorum. Kamp mayısın ortasında başlıyor galiba randevu bulamayacağım için gidemeyeceğim.
  • Türkiye dışındaki bir ülkeden öğrenci vizesi başvurusu yapmak

2
    0 Oy
    2 İleti
    192 Bakış
    crazycellsC
    @adiriker Dediginizi yapabilirsiniz, ama genelde o ulkede bulunmadan gorusme istegi gerceklestiremiyorsunuz. Genel olarak her ulkedeki ABD konsoloslugu o ulkede yasayan kisilere vize gorusmesi yapiyor, bu konuda eskiden daha cok esneklerdi, fakat pandemi zamaninda ulkeler arasi seyahati engellemek icin her konsolosluk sadece o ulke vatandaslarina hizmet verecegini acikladi, ve pandeminin sona ermesiyle yavas yavas eski sisteme donuyorlar, fakat bu durum hangi konsoloslukta mulakata katilacaginiza gore degisecektir. En dogru bilgi icin ilgili ABD konsoloslugunun sitesini incelemelisiniz hatta emin olmak adina konsolosluga ulasip sorunuzu da sorabilirsiniz. Bazi ulkelerdeki ABD konsoloslugu vize alabilmek icin o ulkede oturumuz olmasini yani kalici olmanizi isteyebilirler, bazilari ise turist vizesiyle de randevu vermeyi kabul edebilirler. Cogunlukla vizeyi aldiginizda, pasaportunuzu kurye hizmetiyle geri aliyorsunuz, her konsoloslugun kayit ve gonderim sistemi farkli, o nedenle hangi konsoloslukta mulakata katilacaksaniz o konsoloslugun sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Maalesef su an icin Turkiye'de dediginiz gibi bir durum soz konusu... Eger onemli bir egitim icin ABD'ye gidiyorsaniz mulakat tarihi aldiktan sonra konsolosluga ulasmaktan cekinmeyin, akademik egitim konusunda okulun baslangic tarihine gore mulakat tarihinizi one alabiliyorlar. Ayrica daha once ayni vize turunde vize aldiysaniz ve vizenizin suresi yeni gectiyse mulakatsiz vize alabilmek icin de basvuru yapabilirsiniz, konsolos dosyanizi inceleyip sizin mulakatsiz vizeye uyguo olup olmadiginiza karar verecek, eger uygunsaniz posta ile pasaportunuzu gondereceksiniz, eger uygun degilseniz aldiginiz tarihte mulakata katilmaniz gerekiyor. Bunlarin disinda ise @Rushvisasnow 'in randevu tarihini one cekme servisini tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/6178/rushvisasnow-danışmanlığın-göçmen-olmayan-vize-randevularını-öne-alma-hizmeti
  • Berber okulu ile vize almak

2
    0 Oy
    2 İleti
    345 Bakış
    gucarslanG
    bu başlığı incelemenizi rica ederim; amerika'da berber / kuafor olmak
  • USCIS basvurusu devam ederken gerceklesen pasaport soyisim degisikligi

6
    0 Oy
    6 İleti
    632 Bakış
    crazycellsC
    @veamerikahayati Kanalinizi sadece su bolumde tanitmaniz uygundur sayin @VeAmerikaHayati : https://yesilkartforum.com/forum/topic/1648/forum-müdavimi-olup-gc-amerika-da-yaşam-konulu-youtube-kanalı-olanlar Bunun disinda ozel olarak konulara katki yapacak videolariniz varsa, sadece ilgili video'yu ilgili baslikta paylasmaniz uygundur. Forumumuzdaki genel gorus video'larin "bilgi veya kelime aramaya" acik ortamlar olmadigi icin, bilgi aktarmak icin cok da verimli olmayan bir metot oldugudur; nitekim bir konu hakkinda fikir sahibi olmak istiyorsaniz video'yu -gereksiz bir sekilde- bastan sona kadar izlemeniz gerekecek. Bu nedenle hickimsenin vaktini calmadigimiza emin olmak icin, bu video'larin halihazirda forumda yer almayan eksik konulara gercekten katki yapacak ve konuda yer almayan bilgileri iceren videolar olduguna emin olun lutfen. Aksi takdirde forumda sempati degil antipati kazanirsiniz. Zaten bu post eksilenmis, 3-4 kez ayni mesaji paylastiginiz icin bana ayrica sikayet mesajlari da ulasti. Eger video'nuzda konuda zaten halihazirda yazilan bilgileri paylasiyorsaniz, bu video'yu paylasmak yerine sadece kanalinizin tanitimini ilgili konuda yapmaniz uygundur. Zaten dileyen kisiler sizi oradan bularak takip edebilirler. Lutfen diger forum kullanicilarina saygi gostererek forumu kullandigimiza emin olalim. Tesekkurler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k