DV2023 Sohbet Odası
-
Orlandoya gidince güneşe mermi sıkmayalım bizde suat bey
-
hasan bey siz Orlando'ya kesin olarak karar vermişsiniz
-
Yok daha karar vermedim. Sıcak bir şehir olacağı kesin. Diğer konular değişkenlik gösteriyor
-
@hasan-gündüz baştan diyeyim, ben parmak arası terlik giymem :)
-
Bu kış öyle bıktım ki hastalıktan çocuğun burnu musluk gibi ben iyi yapıyorum hadi sınıfta bı salgın tekrar başa yaz gibisi var mı yaa en fazla güneş çarpar yada pişik olursun derdi az
-
çocukları yazın NASA'ya veririz, çalışsınlar astronot yanında falan. burada olsa kaportacı yanına verecez ya, orda bilim öğrensinler :)
-
@SUAT-GUNAY bende sevmem. Bu arada totem yaptınız sanırım, Bu yıl Trabzonspor şampiyon olur bende Amerikaya giderim diye
-
@hasan-gündüz totemlik durumunuz kalmadı, ibre bizden yana lakin tarihimizde çok var son anda şampiyonluk vermişliğimiz. yine de bu yıl oldukca umutluyuz.
-
@zelene aslında soğuktan zarar gelmez. en fazla grip olursunuz bir kere o kadar. sıcak daha sıkıntı ama alışıcaz.
-
40 yıldır soğukta yaşıyorum, 40 yılda sıcağı deneyelim bakalım nasıl oluyor.
-
@suat-gunay benim oğlan eminim ki ordada kaportacı olur 😄mutluysa olsun da babası gibi ruhu amele öyle işleri çok seviyor
-
@zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@suat-gunay benim oğlan eminim ki ordada kaportacı olur 😄mutluysa olsun da babası gibi ruhu amele öyle işleri çok seviyor
Öyle demeyin, Nasayada kaportacı lazım 🤣😅😂
-
yurda döndüğünde sorarlarsa ne iş yapıyorsun diye "kaportacıyım" der. millet kafa bulunca da oralara gittin kaportacı mı oldun diye, yapıştırır cevabı NASA'da uzay mekiği kaportacısıyım diye.
kaldı ki kaportacılık da geçerli bir meslek orada da burada da -
güneşte yanacağız desenize. bu arada geçen bir kelime duymuştum ve hakaret anlamı içeriyor, kelime aslında "yanık enseli" anlamında ama hakaret içeriyor. kelime ise "redneck" = "Eğitimsiz, özellikle güney ABD'de kırsal kesimde yaşayan, önyargılı fikirlere ve inançlara sahip olduğuna inanılan fakir, beyaz bir kişi. Bu kelime genellikle saldırgan olarak kabul edilir."
-
@birisi zenci düşmanı olurlar...
ya çok bunalırsak atlarız arabalara komşu eyalet Georgia'ya geçeriz. hem doğası güzel hem dağlarında kar var. nolmuş yani, sucukları da alır, sucuk ekmek partisi veririz. derdimiz sıcak olsun sadece :)
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çocukları yazın NASA'ya veririz, çalışsınlar astronot yanında falan. burada olsa kaportacı yanına verecez ya, orda bilim öğrensinler :)
Suat bey sanırım sizi engellemek üzereyim... Durduk yere Orlando’ya yükselmeler, google; nasa’ya çocuğu çırak vermek yazıp enter basmaklar, lake nono etrafında yürüyüşte ne güzel olur diye düşünmeler.. vallahi tükeniyorum şu an 🤦🏻♀️ İyi geldiniz havamız değişti. Bir moda girdik, kendimize geldik. 🤗
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Suat bey sanırım sizi engellemek üzereyim... Durduk yere Orlando’ya yükselmeler, google; nasa’ya çocuğu çırak vermek yazıp enter basmaklar, lake nono etrafında yürüyüşte ne güzel olur diye düşünmeler.. vallahi tükeniyorum şu an 🤦🏻♀️ İyi geldiniz havamız değişti. Bir moda girdik, kendimize geldik. 🤗

-
@hascerob Lake Nona'da tur atarken, Türk usulü mangal, piknik, gürültü duyarsanız bilin ki ordayım :)
güldürdünüz beni, yüzünüzde gülücükler eksik olmasın.
-
Disneyland olunca zor bırakırız Orlandoyu. Benim çocuklar şehri terk etmek istese ben gitmem sanırım 😅
-
@hasan-gündüz hocam bir makineler var, bildiğin gibi değil. çocuk mocuk umurunda olmaz, kendini kaybedersin :) manyak manyak şeyler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum