DV2023 Sohbet Odası
-
@birisi yolumuz uzun, bildiğimiz anlamdaki kahvaltının uzun süre sonuncusu ve evet o mutlulukla harika olacaktır dediğiniz gibi. sağlam yiyip öyle binelim uçağa. (tamam tamam şişkoyum, yemek düşünüyorum her daim)
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hasan-gündüz Statü değişikliği yapmazsan Nisan'da gidersen 6 ay sonra dönüşün Ekim oluyor, bekleriz :)
Lakin önden akıncı birlik göndermek de iyi olur. Kal orda sen :)Haziranda gitmeyi planlıyorum. Gerçi ozaman sonuçlarda açıklanmış olur. Hayırlısı neyse o olsun..
-
@zelene hocam işte bu benim konum. dilerseniz özelden yazın, durumu anlatın bana birlikte değerlendirelim. bi yarım saat yokum, kızı okuldan alıp gelicem ama siz yazın, ben gelince dönerim hemen.
hiç de moralinizi bozmayın. yerim onun dolarını yahu.Umut güzel şey, insana yaşama sevinci katıyor... Umarım herşey dediğiniz gibi olur, 5-6 aile aynı uçakta... Düşüncesi bile harika! :hugging_face:
Edit: forumda teknik bir sorun var sanırım, alıntıladığım değil de onun altındaki yada üstündeki mesajı gösteriyor galiba??
-
Takipteyim sizleri sürekli ama benim gidilecek adres LA. O yüzden pek müdahil olamıyorum :grinning_face_with_big_eyes:
Bu konuşmaları 9 Mayıs tarihinde de gerçekleştirebilmek dileğimle.
-
@suat-gunay tamam o halde. Memleketimizde ilk barbekü benden olsun
-
@birisi hemen nasıl barbekü oldu ama bizim mangal :) :) vallahi benim için sihirli kelime tam olarak bu. haftalık yemek planı yaptık demiştim ya, ev halkıyla 2 gün kırmızı et var, bir gün de ben ayrı kaçak yerim vallahi :)
1 gün somon
2 gün et
1 gün tavuk
2 gün sebze
1 gün dışarıdantamamdır ilk BBQ toplantısı sizde... :)
-
ben de aileye söz verdim '20 dolara sınırsız et' konseptine sahip yerlerde çok vakit geçirelim diye
-
https://www.apartmenthomeliving.com/orlando-fl/apartments-for-rent/3-bedroom?sort=price-up
Orlandoda kiralar uygun gözüküyor suat bey. Hangi semte bakmak lazım 😅 -
Herkes ev bakıyor sanırım, ses çıkmaz oldu 😂
-
Hasan bey ev semt güvenlik ve okul ile bağlantılı.
-
Siz bunları araştırınız mi?
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Siz bunları araştırınız mi?
Hayır. Daha erken. Mayıs gibi başlarım araştırmaya
-
Ben bazen canım sıkılınca çeşitli yerlerde okulun puanına göre bakıyorum
-
@birisi :) :) :)
-
@hasan-gündüz Lake Nona havalisi okulları iyi puanlı. 32832 Zip kodu :)
-
@birisi Lake Nona Mid, Lake Nona High... Gördüm de bu okulları, ben okumak isterdim orda. Güvenlikli bir okul da, puanı da iyi. yemek menüleri de harika :) :)
-
https://www.greatschools.org/florida/orlando/schools/
Orlando okul puanları
-
@hasan-gündüz zillow ve trulia uygulamaları ya da sitelerini tavsiye ederim :)
-
@hasan-gündüz zillow ve trulia uygulamaları ya da sitelerini tavsiye ederim :)
Onları telefona yükledim zaten. Ara sıra bakıyorum.
-
@birisi hiç yemek menülerine baktınız mı? benim kız görünce gözleri yerinden çıktı :) garibim burada okulda bakliyat dışında bişi yemediği için :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum