Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)

İlan ve Duyuru
15 8 1.4k 7

Benzer Başlıklar

• İş İlanı - Boston çevresinde mobilya ve dekor mağazası

İlan ve Duyuru i̇ş fırsatı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    100 Bakış
    F
    Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz. Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim. Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu. İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
  • Seattle-Washington İş İlanı

İlan ve Duyuru
    2
    5 Oy
    2 İleti
    715 Bakış
    T
    Merhaba ben ilgileniyorum , acaba telefon numaranızı özelden yazabilirmisiniz ?
  • Sponsor İş Yeri Arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    520 Bakış
    ayvalik10A
    @Oğuz-Şen indeed yada linkedin H1 vizelerine başvur yapman lazım bu forumda kimse olmaz. Zaten bulamazsın. Ümit etme bu forumda bulurum diye
  • ⚜🇹🇷 Onemli Konsolosluk Duyurulari 🇹🇷 ⚜

İlan ve Duyuru
    7
    12 Oy
    7 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @redur47 ⚜🇹🇷 Onemli Konsolosluk Duyurulari 🇹🇷 ⚜ içinde söyledi: @crazycells Olay tam olarak şöyle oldu. Nüfus kayıt örneği için telefondan aradım. Bana noter onaylı dilekçe, kimlik fotokopisi ve money order ile iadeli taahhütlü gönderirseniz yaparız dediler. Gönderdim belgeleri 1 ay oldu ses yok. Aradım bana kimlik fotokopin noter onaylı olmalı yada kimliğini gönder dediler. Kimliği gönderdim 2.5 hafta yine ses çıkmadı. Aradığımda bana money order senin adına değil gönderemeyiz dediler halbuki ilk arayışımda sormuştum başkasının adına olabilirmi diye olur demişlerdi. Velhasıl kelam telefonda konuşurken bana böyle böyle dediniz dediğimde bana kusura bakmayın belgeyi veremeyiz belgelerinizi geri gönderiyoruz gelin burdan alın dediler. Benim durumun aynısını ise buradan tanıştığım bir arkadaşa yapmışlar onuda 2 ay aynen böyle oyalamışlar. Tabi bende Bimer ve Dış işleri bakanlığından yetkili kişilerin adını vererek şikayette bulundum. Evet, boyle bir durum oldugunu tahmin etmistim. Resmi sitede yazmayan bilgiyi birkac farkli memurla konusup teyit ettirmeniz lazim. Deneyimli olmayan biri hatali bilgi verebiliyor. Bence telefonda konusmayin boyle resmi islemleri, konsoloslar ya da muavin konsoloslar bildigim kadariyla telefona cikmiyorlar oradaki diger memurlar cikiyor, ama konsolosluklarin resmi email adreslerine sorunuzu gonderirseniz daha deneyimli ve ust kademedeki muavin konsoloslar ya da konsoloslar cevapliyor. Bir dahaki sefere oyle yapmanizi tavsiye ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k