@crazycells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@batup, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@efes22, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@batup, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar o kadar sayfa olmuş ki inanın hepsini okuyamadım sorum şu svp range nedir neye göre belirleniyor (puan için soruyorum.). Türkiyeden başvuru yapma şansımız var mı meslek yüksekokulu mezunuyum kendi bölümümde 2yıla yakın deneyimim de oldu sonra iş bulamadık vs.
Sizin tahsiliniz başvuru şartlarını karşıladığı için svp puanı ile ilgilenmenize gerek yok.O lise mezunu olmayanlar için,ABD'nin belirlediği meslek gruplarından son 5 yıl içinde en az 2 yıl çalışmış olmak ve 7 svp üzeri puanı olması şartı var
Yani başvuru yapamam öyle değil mi? Ufacık kum tanesinden çığ yapmaya çalışıyorum ne yazık ki bir türlü olmuyor nasıl oradaki işlere başvuru yapacağım ilk adımda temas bile kurabilsem yeter. Buradaki insanların cevapsız bırakmalarına alıştık artık ne de olsa
Hocam siz cevabı receive etmeyi kabullenemiyorsunuz. Buradaki insanların cevabı kabullenememelerine alıştık biz de ne de olsa...
Meslek yüksek okulu mezunu iseniz liseyi bitirmişsiniz demektir. Yani başvuru şartlarını taşıyorsunuz. Başvurabilirsiniz. Lise mezunu olmayanlar için geçerli o SVP meslek puanları. Ama yok inat ediyorum, liseden sonra bir de meslek yüksek okulu bitirdim, yani lise mezunu değilim, başvurmamalıyım diyorsanız da siz bilirsiniz. Size doğru gelen neyse onu yapın.
sayin @ibrahimasar , ben de sayin @Ping-PONG 'un dedigi gibi anladim 
sayin @batup forumdan degil de Turkiye'deki isverenlerden bahsediyor kanimca...
Yani konu başlığına baktığımızda DV2023 den bahsediyoruz, eğer SVP puanına göre buradan oraya iş başvurusu yapmayı planlıyorsa, hadi uygun konu bulamadı sohbet odasında sordu, konuya bodoslama ortadan dalmış, amacını tam yazmayınca ben Green Carddan bahsediyor sandım. Başka bir arkadaş da öyle anlamış ve cevap vermiş, hala cevap verilmiyor alıştık deyince de biraz kızarak cevap verdim. Soru sormak konusunda biraz daha açık sözü olsak ne güzel olur. Kastederek soru soruyoruz.