DV2023 Sohbet Odası
-
Selam arkadaşlar ben bu sene ilk başvurum inşallah tüm canı gönülden isteyenlere çıkar
-
@YALÇIN-USTA Amin inşallah

-
@ayvalik10 kusura bakmayın resim ile uğraşırken biraz sinir yaptım foruma bakamadım. hallettim. tekrar çok teşekkürler
-
@okan22 merhaba, bende fotoğraf konusunda sorunlar yaşıyorum, her türlü fotoğrafı çekiyorum bir türlü istenilen ayarlarda yapamıyorum yardımcı olur musunuz?
-
@arifaydin mesaj atıldı sana
-
@ayvalik10 Merhaba fotoğrafları size yollasam benimkileride kontrol edebilirmisiniz.
-
@Doğaniçke mesaj attım
-
arkadaşlar merhaba..
yeşil kart başvurusu yapacağım formu doldurup submit dediğimde sayfa sıfırlanıyor bağlantı hatası alıyorum..bir kaç kez denememe rağmen aynı sorun..bu nasıl aşılır ? -
@Erkand merhaba biz de ilk defa bu sene başvurduk dv2023'e, ben mi yanlış gördüm yoksa bu 2023un çekilişi seneye mi olacak?
-
@frtvrl89 Yoğunluk nedeniyle öyle oluyor size tavsiyem gece 01:00 gibi işlemlere başlayan veya daha geç hiç bir sıkıntı yaşamadan rahatça gerçekleştirin başvurunuzu.
-
Greencard çekilişine başvuru yaptım,bir şey aklıma takıldı.
Pasaportta doğum yerim il olarak yazıyor. 20 yıldır aynı ilçede oturduğum için nerede doğdun kısmına oturduğum ilçeyi yazdım.Eğer ki olur da çıkarsa mülakatta sıkıntı yaratır mı ? -
@Barış-Akdemir vakit kaybetmeden bu siteye girer misin
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-nufus-kayit-ornegi-belgesi-sorgulama?kullanici=Bilgileri
bu siteye girdikten sonra Nüfus Kayıt Örneği Tipi sorusuna aile gir Eski Eş Listele evet işaretle Vukuatlı Belge (Olayları Göster) evet işaretle Belgenin Neden Verileceği kuruma ibraz KCC yazarsan çıkan belge de ne yazıyorsa onu yaz
-
@gulcan mülakatlar ekim 2022 - eylül 2023 arası olduğu için böyle deniliyor
-
@gulcan Bu sene kazanan kişi en erken eylül 2022 de Amerikaya gidebiliyor o sebeple adı DV2023 gelecek sene içinde DV2024 olacak mesela.
-
@ayvalik10 İl yazıyor lakin ben ilçe diye belirttim gc çekilişii başvuru formunda. Bazı kaynaklarda ilçe de ile bağlı olduğu için problem olmaz tarzında söylemlerde bulundular. Yani benim doğum yerim bulunduğum il yazıyor lakin ben oturudğum ilçe olarak girdim. Bu mülakatta ne gibi sıkıntı doğurur ya da dığurur mu ?
-
@Barış-Akdemir ds260 ilçeyi yazmasın sadece bu evrakta nasıl yazıyorsa o şekilde yazarsın çünkü ds 260 ile evrak talebinde gönderdiğimiz evraklar bilgiler tutması gerekiyor
-
Doğru anladım değil mi lütfen onaylarabilir misiniz?
Ds260'ta doğum yerim olan İli yazmalıyım. Yanlışıkla Gc başvuru formunda yazmış olduğum ilçeyi değil. -
Gunun sarkisini suraya birakiyorum.

-
@Barış-Akdemir evet aynen çünkü ds260 doldurduğun her bilginin ispatını evraklarla ispat edeceğiz
-
Merhaba bende ilk kez bu yıl başvuru yaptım.
Bekleyen herkese bol şans dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum