Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k
  • ⭐⭐

Onbeşinci basvuruyu da yaptım vankovirdan umarım bu sene bana cıkar burada para suyunu cok hızlı cekiyor zaten 20 saat calısıp 16 dolar alıyorum okula da kallavi para gömdüm ufak bir evi tanımadıgım biriyle paylasıyorum 1000 dolar kira :(. klasik truck alacam dedim yakıt berbat gittim 96 civik alabildim .Baya çıtkırıldım greta thunberg state burası. Redneklik yok. meslegimi burada edinip güney eyalet leri amerikada yaşamak istiyorum. Neyse buna da tanriya sükür çok!

• doların yükselmesi meselesini bastıracak veya yükselmesine sebep olan DIŞ GÜÇLER denilecek klasik iç siyaset hamasetleri olan yine bize oluyor.

• 8 Mayıstan sonra dükkanı tekrar açtık. Hadi bakalım.

• Merhaba herkese. Üniversite son sınıftayım ve mezun olmadığım için greencard başvurumda lise mezununu işaretledim. Sonuçlar açıklandıktan sonra bir ihtimal kazandığım durumda doldurulacak formda yine lise mezununu seçeceğim ancak Haziran Temmuz gibi mezun olacağım. Görüşmeye gittiğimde bu elenmeme neden olur mu? Her iki formda da lise mezununu işaretleyip görüşmeye üniversite mezunu olarak gitmek?

• Türk polisler green card çekilişine katıla bilirmi?

• Merhabalar.Telefon üzerinden başvuru yaparken tüm formları sorunsuz şekilde doldurup en son çocuk sorusuyla biten sayfada devam et dediğimde bu sayfa yüklenemedi hatası verdi.Şimdi başvurum sayıldı ve hakkım boşa mı gitti yoksa tekardan bilgisayar üzerinden denemeli miyim?

• Artık öyle bir hal aldıki içinde yaşadığımız coğrafyadadaki saçmalıklar hiçbir şey den keyif alamaz olduk. Son zamanlarda keyif alabildiğim tek şey BBC EARTH ün hayvan belgeselleri.

Keşke insanlık olarak bu saçma sapan şeyleri bir kenara bırakarak bunlara harcadığımız eforu içinde bulunduğumuz gezenin yaşam kalitesinin sürdürülebilirliği ve canlı yaşamına sarf edebilsek.

Tüm bencil taleplerimiz ve bunları gerçekleştirmek için umursuzca yaptığımız şeyleri bir kenara bırakıp daha toplumsal-evrensel düşünme kalifiyesine ulaşabilsek.

Koltuk/Güç kavgaları da bu duyguların bir sonucu.
    Sadece siyasi olarak değil herhangi bir oluşumda hak edeni değil de hep bize bir fayda sağlayacağını (bireysel) düşündüklerimizi oraya getirmek için çaba sarfediyoruz.

İyi niyetli insanlarla kötü niyetli olanları birbirinden ayırmak için kendimi bildim bileli tek bir özelliğe odaklanıyorum. Yaptıkları hamlelerde bencillik var mı yoksa kendilerinden sonraki nesilleri düşünerek mi gerçekleştiriyorlar.

Maalesef siyasi liderler başta olmak üzere (Tüm Dünya adına) hiç bir kötü niyetli birey kendilerinden sonraki nesillerin ödeyecekleri bedelleri hesaba katmıyorlar.

• Dv nin sitesinden otomatik kirptim başvuru yaptım, ama paralı olan sitede fotoğrafi deneyim dedim göz hizasi uygun değil diyor hepsi tamam diğerlerinin. Bir sorun olurmu

• @Onurfidan Göz hizası derken direkt resim tam ortalı değil mi ya da yamuk mu.

• ⭐⭐⭐

@Onurfidan Bende birkaç gündür @crazycells beye soruyordum herhangi bir problem yaratmıyor. Önemli olan yüzünün net gözükmesi, bulanık olmaması. Onun haricinde bir sorun olmaz merak etme.

• @neo gayet normal kendi sitelerinden otomatik kirptim paralı kırpan siteler var onlarda öyle gozukuyo sadece

• @Atlantis00 Birinin kazandığı fotoğraf i gördüm yan profilden çekilmiş arkası siyah gibi kendisi şuan Amerika'da anlamadım bende 😃

• @Onurfidan O zaman sıkıntı olmaz o siteler ekstra hizalamayada bakıyorda phototool sadece kırpıyor artık.

• @neo Aynen phototool da gayet uygun diyor , neyse kısmet artık birde Doğum yeri bende Bursa değilde Osmangazi yazıyor bende Osmangazi yazdım sanırım bundada sıkıntı olmuyor bazıları kimlikte ne yazarsa yazın diyolar

• ⭐⭐⭐

@Onurfidan Evet işte o yüzden sıkıntı yapma hiç. İnşallah hepimiz kazanırız bu sene hayırlısıyla :)

• @bgonultas sanırım beklemişsiniz biraz veya yoğunluktan da olmuş olabilir başvurunuz olmamış tekrar başvurun gece mesela confirmation numaranızı saklayın

• @cantomb, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Merhaba herkese. Üniversite son sınıftayım ve mezun olmadığım için greencard başvurumda lise mezununu işaretledim. Sonuçlar açıklandıktan sonra bir ihtimal kazandığım durumda doldurulacak formda yine lise mezununu seçeceğim ancak Haziran Temmuz gibi mezun olacağım. Görüşmeye gittiğimde bu elenmeme neden olur mu? Her iki formda da lise mezununu işaretleyip görüşmeye üniversite mezunu olarak gitmek?

Herhangi bir sorun olmaz. Başvuru ve DS260 formunda mevcut durumumu yazdım, şimdi üni mezunu oldum, buyrun diploma dersiniz, ya da kazanırsanız DS 260 ta da Some university courses i seçersiniz. Diplomayla gittiğinizde anlarlar zaten.

• @yiğit38, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Türk polisler green card çekilişine katıla bilirmi?

Başvurabilirsiniz, asker, polis ya da devlet memuru olmak başvurmaya, GC almaya ve Amerikaya gitmeye engel değil. Bazı memur arkadaşlar, amerikaya ilk seyahatleri öncesi mümkün olan en uzun süre izin alıp, örneğin 1 yıl, Türkiyedeki haklarını da yakmadan gidiyorlar. Her şey umdukları gibi olursa bir sene sonra gelip istifa ediyorlar.

• Merhaba sizce bu sene 80 bin e yükselir mi kabul sayısı?

• ⭐⭐⭐

@udede, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Merhaba sizce bu sene 80 bin e yükselir mi kabul sayısı?

Yok. Henüz o kanun geçmemiş.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k