Merhaba! Bir süre aradan sonra tekrar ben. 
Öncelikle buralara en son uğrayabildiğim zamandan bu yana birçok yeni yüz ve yaklaşık 90 sayfalık iletiyi gördükten sonra ben de heyecanımı ve sevincimi bir nebze paylaşmak ve ilk adımımı yazmak, anlatmak istedim. Belki de bundan aylar sonra sonuçlar açıklandığında şanslı kişilerden olursam ileride geriye dönüp "her şey böyle başlamıştı, o zamanlardaki hislerim demek ki böyleymiş" diyerek gülümsemek ya da olumsuz olursa bile yoluma aynı motivasyon ve heyecanla devam edebilmek için bu iletiyi bırakıyorum.
Her şeyden önce pasaport benim için tam bir muamma olmuştu. Aslına bakarsanız 3-5 iş gününde gelir denilen pasaportu başvuruyu yaptığım günün akşamından itibaren günde en az 2, bazen 3-4 kez olmak kaydıyla e-devlet üzerinden durumunu kontrol eder oldum.(Tam 10 günde geldi.) Geçtiğimiz çarşamba gününe kadar bu süreç böyle devam ederken perşembe günü dayanamayıp 199'u aradım ve pasaport işlemlerimin hızlandırılması için başvuruda bulundum, sağ olsun çağrı merkezindeki hanımefendi çok ilgili ve yardımsever idi, ertesi gün yani 15 Ekim 18:45'te pasaportun basıldığına dair mesaj geldi ve PTT'ye teslim edildiğini öğrendim.
Gariptir ki, bugün, aynı zamanda doğum günüm olan günde(16 Ekim) pasaportum PTT tarafından tarafıma teslim edildi ve yeni yaşıma girmişken yeni pasaportum, yeni hayatıma, hayallerime ilk kapıyı açabilmem için anahtarımı elime almış oldum. Bir de tesadüfün böylesi, ilk kez başvuru yapmıştım ve pasaportum da 16 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli olarak geldi... 
Uzun lafın kısası, 16 Ekim olan doğum günümde, 16 Ekim'de gelen ve 16 Ekim 2022'ye kadar geçerli olan pasaportumla, 16 Ekim'de başvurumu yapmış bulundum. Bu arada üç kez bağlantı hatası aldım(ilk defa bağlantı hatasını aldığımda hissettiğim adrenalini hayatımda hiç yaşamadım, birkaç dakika kalbim çarptı forumdan araştırıp içime su serpene kadar) ve üçüncü denememde Success! yazısını görebildim. Bundan sonrası beklemek, forumdaki her konuyu okumaya çalışmak, her gün daha da kendimi(zi) geliştirip hayatın karşımıza neler çıkaracağını beklemek. Gönülden isteyen, gidebilecek ve bunu başarabileceğine inanan herkesle 8 Mayıs günü aynı sevinci paylaşabilmek dileğiyle. Herkesin yolu açık olsun, sevgiler.