Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

San Diego'da konaklama için yardım edecek birileri var mı?

Taşındı İlan ve Duyuru
2 2 415 1

Benzer Başlıklar

• Dış Satış Elemanı Arıyoruz (San Francisco Bay Area - CA)

İlan ve Duyuru
    1
    2 Oy
    1 İleti
    106 Bakış
    T
    San Francisco - Bay Area bolgesinde, dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, dis satis departmaninda gorev yapmak uzere arkadaslar ariyoruz. Sektorde tecrubesi olan arkadaslarin basvurularina oncelik verilecektir. Full time calisacak, Seyahat engeli olmayan, Ingilizce'ye iyi derecede hakim, (Okuma, yazma, konusma), Halen ABD'nde yasal olarak bulunan, Yukaridaki sartlara sahip adaylarin bu site uzerinden basvuru yapmalari rica olunur.
  • NYtan Istanbula ilac getirebilecek biri varmi bugun, yarin veya oburgun

İlan ve Duyuru
    1
    3 Oy
    1 İleti
    352 Bakış
    Claudia J. MusluC
    Sevgili Yesil Kart Forum uyeleri, bugun, yarin veya oburgun NYtan Istanbula gelecek ve Istanbula bir paket ilac getirebilecek biri var ise lutfen benimle temasa geciniz. NYta istediginiz yere ilac teslim edilecektir. Bize ABD telefon numarasi 484 9194285; TC telefon numarasi 530 6239511; ABD Whatsapp numaramiz 413 2377387 dan ulasabilirsiniz. Ayrica yardiminiz icin siz veya herhangi bir tanidiginiza Agustos ayindan sonra kullanilmak uzere ucretsiz bir hukuki danismanlik ve devaminda %50 indirimli gocmenlik davasi bakilacaktir. Lutfen tanidiklariniza da iletiniz. Yardimlariniz icin cok tesekkurler.
  • Los Angeles adres konusunda yardım

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    237 Bakış
    B
    Merhabalar green card sahibiyim ve 1 haftalığına Los Angeles'a geleceğim , 2 adet evrak mail için adres verme konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Uçaktan iner inmez mailleri elden almaya geleceğim , bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Adres bulma konusunda çok zorluk yaşadım umarım forumdan birileri yardım edebilir.
  • Chicago da iki gece konaklama

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    ynsylmzY
    @bekircanari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k