DV2023 Sohbet Odası
-
@Erkand cevap için teşekkür ederim ama anlamadım nasıl yazmam gerektiğini
-
@dokuztreni bilmeden hata yapmamışsın hiç ingilizce ı harfi var mı sen asıl yanlışı yazmak isterken doğrusunu yazmışsın hadi hayırlısı sakın aklında olsun ingilizce de ş - ğ - ç - ö - ü - ı gibi harfler yoktur yazılmaz
-
Başvurumuzu yaptık hayırlısıyla.
Başvurusunu yapan herkese bol şans diliyorum. -
@ayvalik10 içimi rahatlattın teşekkür ederimmm :)
-
@Aas20, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand cevap için teşekkür ederim ama anlamadım nasıl yazmam gerektiğini
Ayrı yazacaksın Mesela Metehan tek isim Mete Han iki isim boşluk var arada.
-
@Arifçe yazabilirsiniz sorun olmaz
-
@canulusoy Lise mezunu yazmanız yeterli. Neden şu anda mezun olmadığınız halde mezun um yazmak istiyorsunuz?
-

merhaba bir sorum olacak fotoğrafçıdan çektirdim fotoğrafımı ve 600x600 ayarladığını söyeldi attığınız sitelerden de onay aldı fotoğraf ama özelleriklerine bakınca 1181x1181 gösteriyor sebebi nedir sizce
-
@crazycells Yorumunuz için teşekkürler, yahu şu fotoğraf yüzünden yaşadığımız stres 10 yıllık stres ile kapışır :)
-
SABAHTAN BERI UGRASIYORUM YENİ BİTTİ BASVURU FOTO ÖNERİSİ İCİN @ayvalik10 cok tesekkur ederim senin söylediğin program sayesinde tamamdır
-
Amerika dış işleri Sitedeki photo toolsdan ayarladım fotoğrafı indirdim başvuruyu o fotoğraf ile yaptım ama dpi 300×300 değilmiş yeni fark ettim bir sorun olur mu ?
-
stüdyoda çekirdiğim fotoğrafı DV Lottery Photo Checker'a yüklediğimde kafa%69 büyük diyor nasıl halledebilirim bu sorunu?Boyutlarında veya kb da bir sorun yok.
-
@porun stüdyodan ham fotoğrafı (kırpılmamış) talep ediniz. Size ulaşan fotoğrafı idphoto4you üzerinden başvuru için hazır hale getirebilirsiniz.
-
@Kaptomeister teşekkürler peki fotoğrafta oynanması sorun olur mu? kulağımdaki piercinglerimi silmişti.
-
Bu ileti silindi! -
@Erkand yani first name kısmına Nisan middle name kısmına ada yazıcam
-
@Aas20, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand yani first name kısmına Nisan middle name kısmına ada yazıcam
Geçen sene ne yazmıştın ?
-
@porun sizin resim biometrik ondan olmaz sakın denemeyin hemen fotoğrafçıya gidiyorsunuz bana makineden bilgisayara aktartılan oynanmamış HAM halini vesikalık halini mail atar mısın demen yeterli
-
@mehmetzrl fotoğrafçıya hemen gidin bana OYNANMAMIŞ ham halini makineden bilgisayara aktarılan ellenmemiş vesikalık halini istiyorum diyeceksin o kadar mail attır kendine
-
@İsveçCadısı geçen sene kızım yoktu ☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum