DV2023 Sohbet Odası
-
@İsveçCadısı ingilizce şart degil türkçe yapiliyor mülakat öyle bi zorunluluk yok
-
@tlgkyz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@İsveçCadısı ingilizce şart degil türkçe yapiliyor mülakat öyle bi zorunluluk yok
Hadi be iyiymiş ama olsun ben yine de ingilizcemi geliştiriyim her türlü lazım olacak.
-
@tlgkyz texas Florida Los Angeles bu üçünden biri olarak düşünüyorum
-
@RaVeNx mantık şu sen orada işe başlayana kadar nasil ayakta kalcaksın işe başlama potansiyelin önemli ne işle ugraştıgın gittiginde ne kadar işsiz kalacaksın tahminen okadar para
-
Selamlar lise diplomasını Aralık ayı gibi alıcam şuan başvuru yapsam bir sıkıntı olur mu?
-
@İsveçCadısı ingilizceyi sadece green card için degil normal hayatın içinde ögren bence artık her yerde ingilizce :)
-
@RaVeNx valla youtube eyaletleri yazdıgında bile bi cok insan video çekmiştir market fiyatları benzin kira büssürü bilgi var ona göre daha rahat hesaplayabilirsin bence
-
@İsveçCadısı ingilizceyi sadece green card için degil normal hayatın içinde ögren bence artık her yerde ingilizce :)
Aynen öyle zaten bölümüm için de şart.
-
döviz bu kadar uçuk olmasaydı dil okulu için maltaya falan giderdim 6 ay 9 ay bu sürede bunlarla ugraşırdım ama nerdeyse imkansızaslında fiyatlar normal ama döviz bize çok katlıyo
-
türkiyede ögrenecegimiz ingilizce malesef bize bişey katmaz diye düşünüyorum
-
Bu ileti silindi! -
türkiyede ögrenecegimiz ingilizce malesef bize bişey katmaz diye düşünüyorum
Herşey dövizle ama lafa gelince dolarla mı maaş alıyorsun.
-
Ulan dolarla maaş alsam zaten ekonomiden şikayet etmem.
-
@İsveçCadısı 250 dolar alırız heralde :D
-
Beyler yardımcı olacak kimse yok mu
-
-
Başvuru yapan herkese bol şans, başvurumu az önce yaptım.
-
Fotoğraf
-
@İsveçCadısı 250 dolar alırız heralde :D
100 bin dolarlık arabanın 150 200 bin dolar olduğu bir ülke de dolarla bile geçinmek zor olur :D
-
@jannaj şansın bol olsun :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum