@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@CigdemO Normalde fotoğrafı çektikten sonra Photo-tool da istenilen ölçüler de ayarlayıp kaydedebiliyorsunuz. Şuan photo-tool da aldığınız uyarı (anlattığınızdan anladığım kadarıyla) fotoğrafın istenilen formatta olduğu. Bunu teyit etmek için de https://visafoto.com/ bu linki kullanabilirsiniz. SAÇ-GÖZ-ÇENE kısmının uygunluğunu.
-
@tlgkyz Eğer formu doldururken uzun süre geçirdiysen, sona doğru siteden atma durumu olabiliyor. Ancak Success uyarısı almadıysan tekrar yaparsan sorun olmaz diyorlar. İnternet üzerinden kaynaklardan ulaşabilirsin.
-
Merhaba, foruma yeni katıldım, bir sorum olacak. Adım Ali Mehmet. Başvuru formunda middle name kısmına Mehmet mi yazmam gerekiyor? yoksa pasaportta olduğu gibi first name kısmına Ali Mehmet mi yazmalıyım. Cevaplarsanız çok sevinirim. Bol şanslar.
-
@Rüştü-Gürbüz kaynak bulamadım ama dedigin gibi ise çok rahatlicam bunu bilen varsa yazabilirmi
-
@tlgkyz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
tekrar yazıyorum acaba sorun olurmu başvuruyu submit ettim sayfa görüntülenemiyor dedi sayfayı kapattım tekrar başvurdum oldu 2 keremi başvurmuş oldum önceki sayfa görüntülenemiyor hatasında başvurdumu bilen varmı böyle bir durumla karşılaşan
Bu durumu @crazycells 'a sormuştum succes ekranı gelmedikçe 2. kez başvuru yapmış olmadığımızı söyledi.
-
@İsveçCadısı şuan rahatladım tamam bol şans herkese tekrar umarım gerçekten isteyenler kazanır
-
2 yillik üniversite kazanip gitmiyenler okul durumuna ne yazmali
-
@CigdemO Doesn't need cropping gibi bir cümle ile karşılaşıyorsanız, size diyor ki zaten 600x600, bu phototool da yapicak bi isleminiz yok zaten bizde 600x600 yapicaktik diyor. Yani tamamsiniz. Alttaki arkadasin dedigi gibi visafoto sitesinden kontrol ediniz, uzunluklari.
-
Fotoğraf boyutu doğru mu değil mi diyip uygulamalara guvenmeyenler fotoğrafa sağ tık yapıp özelliği yapıp kontrol edebilirim
-
@Erkand tesekkur ederim
-
@tlgkyz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@İsveçCadısı şuan rahatladım tamam bol şans herkese tekrar umarım gerçekten isteyenler kazanır
Herkes ister ama umarım gerçekten ihtiyacı olan ve gidebilecek olanlara çıkar

-
Telefonla çektiğim fotoğraf 72 dpi oluyor, photo tool ile düzelttiğimde 600x600 ve 300 dpi oluyor sorun olur mu ?
-
@Rüştü-Gürbüz Çok teşekkürler. Tam bahsettiğin gibi. Başvurumu gerçekleştirdim ben de. Herkese bol şans.
-
@CigdemO rica ederim, bolşans.
-
@İsveçCadısı Hollanda sanıldığı gibi değil oraya sürekli gidip geliyorum ama beni cezbetmiyor. Buradaki düzenimi Avrupaya değişmem ama Amerika başka

-
@ALi-BaLanan-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Telefonla çektiğim fotoğraf 72 dpi oluyor, photo tool ile düzelttiğimde 600x600 ve 300 dpi oluyor sorun olur mu ?
Bu 3 siteden kontrol et. uygunsa sıkıntı yok demektir.
-
Arkadaşlar merhaba. Ben şu anda üniversite 1. sınıf öğrencisiyim(Yazılım Mühendisliği) ve lisenin başından beri Amerika'da üniversite okuma hayalim vardı. Hatta şu sıralar bunun için bir SAT sınavı kursuna başlayacağım. Şimdi size sorum şu: Diyelim ki Green Card çıktı ve mülakata gittim. Görevli benim bu statüdeyken Amerika'ya uygun olduğumu düşünür mü? Yani üniversite öğrencisiyim ama işim yok, yaklaşık bir 8 ay sonra SAT sınavına gireceğim. Sizce bu haldeyken gerekli koşulları sağlayabilir miyim? Teşekkürler.
-
Arkadaşlar bir çok kez başvurup sonuç alamayan biri olarak ilk başvurulanlara tavsiyem her gün kendinizi green card diye darlamayın. Normal yaşantınıza dönün aksi halde ilk başvurumda yaşadım hayal kırıklığını yaşayabilirsiniz. Seneye çekilecek olan bir milli piyango bileti aldınız köşeye ayırdınız ve unuttunuz gibi düşünün. Şans hepimizle olsun.
-
Beyler fotoğraf siyah t shirtle cekilsek sıkıntı olur mu
-
@Öfa-Bey, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Beyler fotoğraf siyah t shirtle cekilsek sıkıntı olur mu
Olmaz

Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
118
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum