DV2023 Sohbet Odası
-
Benim pasaportta doğum yerinde ilçe yazıyor fakar ben ili yazdım, bir sıkıntı olur mu? çok önemli bir detay mı, bilgisi olan var mı?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@vPhoenix sen rahat ol çünkü adres eğitim ilişkiler farklı olduğu için normal karşılıyorlar bizde eyalet yok ondan yaz sen city ilçe yaz altına da ili bu kadar
Yok ben orayı öyle yaptım, doğum yeri kısmına ama pasaportta ve kimlikte ilçe yazıyor olmasına rağmen il yazdım. Bu sorun olmaz değil mi?
-
@vPhoenix kayıt etmediysen içine sinmediyse geri dön bu kadar hassas değiller olsun bir sorun çıkmaz
-
@vPhoenix sonuçta yazılan hatalı bilgi değil, öyle düşünün. kaldı ki ispat edilebilecek bir durum, yine kaldı ki bunun kontrolü KCC'de yapılmıyor. son olarak ABD vizelerimde bu sorunu daha önce de yaşadım.
-
-
fotoğraf 300 dpi ve 600x600 olduğu sürece sıkıntı olmaz değil mi
-
@ayvalik10 öteki tarafı şimdi gördüm,bir sürü bildirim geldiği için karıştı bir anda tamamdır teşekkür ederim
-
@umut-arda-adıgüzel
3 tane kontrol sitesi var kontrol edebilirsin yazıyorum her resim geçmez çünkü oranlarda var senin resim biometrik ise SAKIN yapma
https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
https://www.greencardphotocheck.com/tr/
visafoto.com -
Başvurumu tamamlayacakken sistemden attı ve başvuru numarası ekranı gelmedi tekrar girersem mükerrer olur mu?
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Orcrist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Doğum yerinde nasıl bir tuhaflık var?
Kesinlikle il ilce eyalet girmeyin yaziyir ingilizce ama bizim kimliklerjmizde dogum yeri ilce.
Hangisini girmek daha dogrunun cevabini bekliyoruz.@ayvalik10 bu konu hakkında bilginiz var mı acaba?
-
Hadi ortaya bir soru da ben atayim. 🙃
Amerika’ da college bizde meslek yuksekokulu.
Peki bu durumda 2 senelik mezunu iseniz neyi secmeniz gerekiyor. @crazycellsVocational School secenegini mi?
-
@Kaptomeister city ilçe altına il yazacaksınız eyalet yok ondan adres - eğitim - ilişki gibi konularda farklı olduğumuz için buna göz yumuyorlar
-
@ayvalik10 Bazı arkadaşlar biyometrik çektirmişler ve o şekilde Mail atılmış.Ölçüler ve Oranlar istendiği gibi ise kullanabilir değil mi?
-
@Ping-PONG aynen dediğin gibi mezun isen evet okuyorsan some olanı fakat mezun olmayan lise mezunu da yazabilir sana kalmış
-
Öncelikle herkese hayırlı olsun. Umarım gerçekten gitmek isteyenlere nasip olur. Son 1 hafta 10 gündür çok fazla fotoğraf konusu konuşuluyor. Merakımdan soruyorum.
Pasaport için çektirdiğimiz biometrik fotoyu uzatıp kısaltarak 600x600lük hale getirdim. Tüm photo checker sayfalarındanda onay aldım. Hata resmi sitenin photo toolundan bile. Fotoğraf orjinali ile aynı sadece hafif yana kilolu gibi oldu bu bir problem yaratır mı ? -
@brkycc omuz üstü onlar için önemli aşağısı koy ver gitsin baktığında değişik kişi olmadığı için sorun değil
-
3-4 aydır bekliyorum zaman su gibi geçti inşallah Mayıs'a kadar öyle gecer
-
Ben doğum yerime ili yazdım fakat pasaport da ilçe yazıyor bu çok önemli bir detay mı?
-
@Orcrist kontrol sitelerinden aynı zamanda idphoto4you yada photo tools sorun yoksa kullan gitsin
-
Herkese selam bizde başvurumuzu tamamladık. herkesin hakkında hayırlısı olsun. umarım gerçekten gitmek isteyenlere çıkar. sevgiler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum