DV2023 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar https://tsg.phototool.state.gov/ sitesinden otomatik ölçeklendirdim fotoyu. Daha sonra kontrol sitelerinden kontrol etmek istedim ancak kafa boyutundan dolayı hata veriyor.
-
@ayvalik10 Bu sitelerde geçerli oluyor sıkıntı yok. Bi kaç yorumda fotoğrafta düzenleme kabul edilmiyor yazmışlar bu yüzden kafam karıştı. düzenleme olup olmadığını anlayacak bi sistem yoktur sanıyorum.
-
Arkadaşlar siteye girdiğimde başvurular açılmadan önceki ekranla karşılaşıyorum hala başvurular açılmamış gibi yani acaba sorun sadece bendemi cahilliğime verip yardımcı olabilecek birisi var mı ?
-
@lokilaufeyson Saat 19:00'da başlayacak deniyor.
-
@Haswell Teşekkür ederim. Bazı arkadaşların başvurduğuna dair şeyler okudum ondan sordum demek ya palavra yada başvurduklarını sanıyorlar.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG oo senin lokasyon daha iyiymiş gelmeseydşn kalsaydın orda ne geldin geri tr ye😂😂😂
Benim derdim başka. Ekonomik veya memleket meseleleri değil. Tek bir hayalim var. Onu gerçekleştireceğim. 😂
-
Ulan ne geçmez 5 dakikaymış
-
Son 1 dk. Benim de ilk başvurum olacak. Herkese bol şans diliyorum :)
-
Başvurular başladı. Herkese bol şans. 🙃
-
Doduğunuz şehri girin diyor. Kimlikte benim ilçe yazıyor. Hangisini gireyim?
-
Başvuru açıldı. Herkese bol şans!
-
An itibariyle başvurular başlamış bulunmakta gerçekten gidecek, hayalleri olan ve hak edenlere çıkar İnşAllah.
-
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Drywall, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Kimlikte yazdığı gibi. Benimde Üsküdar (ilçe) yazıyor mesela
İngilizce karakter olacak diyorlar yani noktalı ve çentikli harfler olmazsa Üsküdar nasıl yazılacak Uskudar gibi mi?
-
@efes22, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Drywall, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Kimlikte yazdığı gibi. Benimde Üsküdar (ilçe) yazıyor mesela
İngilizce karakter olacak diyorlar yani noktalı ve çentikli harfler olmazsa Üsküdar nasıl yazılacak Uskudar gibi mi?
Bunun yanlis oldugunu dusunenler var.
Sayin @crazycells den bir cevap bekleyelim. -
BAŞVURUM TAMAMLANDI :) HERKESE HAYIRLI OLSUN
-
Başvurumu yaptım herkesin hakkın hayırlısı olsun
-

Veee Welcome..
Herkese bol şans diliyorum, en çok isteyenlere çıkar umarım.🤲
-
Telefondan başvuru yapan var mi
-
İstemsiz strese girdim, başvuru yaparken fotoğrafı tekrar tekrar kontrol ettim lakin şimdi doğru fotoyu kullandım mi emin değilim ölçüde sorun yok lakin kullandığım kişi doğru mu değil mi emin değilim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum