DV2023 Sohbet Odası
-
@crazycells çok şahane ya çok saolun Ali hocam bu bilgi için.Siz bilgilendirme yapmasanız en erken 2023'de başvuru yapabilirsin sizden aldığım bilgiler ile bu sene yapabiliyorum
-
Merhaba, dosya numarası oluşması aşamasında başvurunun başlarda veya sonlarda yapılmasının etkisi oluyor mu? Açılır açılmaz başvuruları yapmalı mıyız?
-
2023 DV Başvuruları ne zaman açılıyor?
-
@Majezik Merhaba, amacım ukalalık yapmak değil lütfen yanlış anlamayın ancak son 20 sayfadır başvuru takviminin açıklandığı, hangi tarihlerde başvuru yapılacağı, nasıl yapılacağı, 2023 mülakat takvimi filan hepsi konuşuldu. Araştırmadan, okumadan selam vermeden sormanız tuhaf olmamış mı?
-
Günaydın, mutlu haftalar herkese.
-
@Rüştü-Gürbüz Günaydın, benim hafta bir türlü bitmedi 2 haftadır tatil yapmadım..
-
@Erkand malum TR şartları, hayatımız çalışmaktan ibaret. Umuyorum yakında... :)
-
@Rüştü-Gürbüz 🤲
-
merhaba başvuru yapılırken skype veya discorddan gönüllü destek olmak isteyen var mıdır :D
-
Merhabalar belki bileniniz vardır,18 yaş altı askerlik kurumuna gidip askerlik belgesi alabilir mi
-
İyi haftalar herkese. Daha önce sordum ama cevap veren çıkmadı :) ilk gün hemen başvuracak mısınız yoksa başka bir toteminiz var mı ? :)
-
@Cycraft green kart için 18 yaş altı olduğu için askerlik belgesi göndermeyeceksin bittiyse tezkere yada erteleme varsa tecil belgesi hiçbiri yoksa hiç göndermiyorsun
-
Hocam foto konusu ayrica var ama sakal problem olur mu olmaz mı bulamadım bir cevap ?
-
@Corleone93 İçim de ki amerika sevdasi birden artinca ve ben musait olunca submit yapacagim
-
@ayvalik10 kcc en geç ne zamana kadar doldurulmali
-
@Cycraft 8 mayıs 2022 kazandığını öğrendin 30 eylül 2023 tarihine kadar mülakatlar sürüyor. Sen istediğin zaman doldurabilirsin. ANCAK dünya da toplam vize sayısı 55k olduğundan vize bitince sen doldurduğunla kalırsın ondan dolayı 8 mayıs açıklanacak 2-3 gün sonra açılıyor. Sana kalmış bir şey ne zaman istersen doldurabilirsin.
-
@Corleone93 haftaya 4-12 vardiyasındayım gece eve gelirim güzel bir kahve yaparım bir sigara yakar 02-03 saatleri arasında sakin sakin doldururum.
-
@Gökhan-AKGÜL-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corleone93 haftaya 4-12 vardiyasındayım gece eve gelirim güzel bir kahve yaparım bir sigara yakar 02-03 saatleri arasında sakin sakin doldururum.
Öyle güzel anlattın ki :D canım çekti
-
@Gökhan-AKGÜL-0 harbiden benim de canım çekti valla
-
@ayvalik10 bakalım ya daha çıkmadan derdine düştük çıkarsa inşallah onlar bir şekilde hallolur önemli olan çıkması
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum