DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Kara-Kartal hayır olmaz sadece bilgileri doğru girsin resmi de düzgün ayarlasın tamamdır
peki bir faydası olur mu?
-
@Kara-Kartal ne gibi faydası ? bahsettiğin sisteme ters kimsenin kimseden artısı eksisi olamaz.
-
@Samet-Sarı günaydın resmini idphoto4you.com yapmayı denedin mi
-
Merhaba arkadaşlar bende bu sene ilk defa basvuru yapacam umarım isteyen herkese. Çıkar herkese başarılar bol şans dılerim
-
@Resp3xt belli bir kıstas yok ama gidicek kişinin orada ne yapacagıyla alakalı bence yani kendini orada açıklaman gerekiyor gittiginde tanıdıgın karşılıyormu işin hazırmı bu gibi durumlar ve mantıklı bi para eğer seni hiç bişey beklemiyorsa orada ne kadar çalışmicaksan yaşayacagın yeride araştırarak 3 4 aylık geçimini saglayabilcek bi parayı görmek isterler diye düşünüyorum. benimde ilk başvurum olcak tam bilmiyorum herşeyi ama bence mantıken böyle çünkü orada devlete yük olmamamız için soruyorlar bunu sanki kanıtlamamız gereken şey bu benim dogum günüm 11.10 ekimin 11 inde başvurcam saat 11.10 da submit edicem herkese bol şans :)
-
ya zaten denizaşırı bir ülkeye gidiyoruz arkadaşlar illa ki maddi yeterliliğimiz olması lazım(başlangıç için).. yoksa hayalden ötesine geçmez bu iş..abd nin de bu parayı hesaplarınızda görmek istemesi kendileri için değil sizin hayatınızı idame ettirebilmeniz için..hep söylüyorum durumunuz yoksa bile kredi limitlerinizi zorlayın sonuna kadar
-
Bu sene herkes sonuçları kontrol edeceğinde kamera kaydına alsın hem kendisini hem de monitörü belki bizdende vallahi selected çıkar 😂
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu sene herkes sonuçları kontrol edeceğinde kamera kaydına alsın hem kendisini hem de monitörü belki bizdende vallahi selected çıkar 😂
Son iki senedir kaydı başlatıp sonuçlara bakıyor ardından "hay bin kunduz" deyip videoyu siliyorum 😂 Silinmeycek güzel kayıtlara 😁
-
@hadi-BE Onları da silmeseydin amerikadayken hatıra olurdu 🙂
-
İlk başvuru olucak benim içinde üniversite son sınıfım o kadar çok istiyorum ki hayatıma temiz bir başlangıç yapmayı heyecanını paylaşıyorum...
-
@Erkand sen kazandın mı kardeşim yoksa yenimi basvuracaksın
-
Yani bolca bipli bir video olurdu ama evet, güzel olabilirdi bak. Bu son çekilişim olacağından o şansı kaçırdım :/
-
@hadi-BE Ooo benim gibi iddialisin 😂
-
arkadaşlar şuanda hli hazırda f-1 vizem var greencard başvurusu yaparsam bunu sınırdaki görevli görebilir mi
-
-
çıkarsa MIAMI ye go veya new york veya şikago
-
Nedense herkes Texas gibi eyaletleri hedef olarak koymuş ama bence yaşanabilecek en iyi iki eyalet California ve Florida. Ben mühendisim California'nın iş için de daha uygun olabileceğini düşünüyorum
-
@Resp3xt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çıkarsa MIAMI ye go veya new york veya şikago
Alemlere akıcazzzzz
-
@RTW, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Nedense herkes Texas gibi eyaletleri hedef olarak koymuş ama bence yaşanabilecek en iyi iki eyalet California ve Florida. Ben mühendisim California'nın iş için de daha uygun olabileceğini düşünüyorum
Mühendis olarak iş başvurusunda bulunup gidebilirsin neden GC bekliyorsun ki.
-
@İsveçCadısı Bu olayı araştırdım fakat kolay değil bu şekilde amerikaya gitmek çünkü bütün firmalar oturma iznin var mı diye soruyor yok dediğin anda pek çoğu mülakata girmeden eliyor. İmkansız değil ama o şekilde gidebilmek çok zor diye biliyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum