DV2022 Bekleme Odası
-
@augursukun, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var şimdi ben kendim lise terkim 2 yillik vergi müfettiyim green kart başvurusu yapabilirmiyim yaparsan çıkarsa mülakatta sıkıntı olur mu ne yapmam lazım
Su baslikta anlatildigi sekilde meslegin vize almaya uygunlugunu kontrol etmelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları
-
@augursukun pardon ben yanlış anlamışım. Bence zamanınız varken açıktan liseyi bitirin böyle daha garanti olur.
-
@gucarslan Selam ben de dün doldurdum başvuru formunu, kontrol eder misiniz?
-
@cnblgc kontrol edilip dahil edileceksiniz, eğer formunuzda bir eksiklik yoksa.
-
@Rhonster abicim ben 23 yaşında bir gencim bankada fazla birikmiş param yok açıkçası fikrine ihtiyacım var çekilişe katılmalı miyim sence karar vermem lazım lütfen bilgi verir misin
-
@xcumaydogdu paran yoksa nasıl tamamlayacaksın süreci ? kredi çekebilirim veya ailem destek verir dersen tabi ki başvur derim ama hiç bir şekilde para bulamam diyorsan o sıkıntı işte.
-
@xcumaydogdu dostum zaten diyelim ki başvurdun ve kazandın daha amerika ya gitmeden yapacağın masraf en az 5000-6000 usd ayrıca hesabında 15-20 bin usd göstermen gerekiyor. Bu şartları taşımıyorsan başvurma. Sana tavsiyem mülakata girenlerin deneyimlerini okuman nasıl bir masraf yaptıklarını oradan öğrenebilirsin.
-
@yigitboncuk 5000 dolar gitmez daha buradayken
-
@Erkand aşağıda listeyi çıkarttım kendim için.

-
@yigitboncuk kart bedeli nedir birde uçak bileti o kadar değil new yorka 700dolara aktarmasız uçak var
-
@Erkand muhtemelen arkadaş hesabı tek kişi üzerinden yapmamış. Evli olduğu için hesabın içinde birkaç kişi var
-
@darkside banada öyle geldi biraz fazla yazilmiş
-
@Erkand evet o hesap 3 kişilik bir aile için. Kart bedeli 220 dolar
-
Merhabalar 22 telegram davetini nasil alabilirim?
-
@Erkand 3 kişilik aile için.
-
@yigitboncuk anladim hocam 👍
-
@yigitboncuk 3 kişilik liste ama bu :)
-
söylemişler zaten daha en baştan cevap yazınca :)
-
BU sene beklenen değişikliler varmı yeni zorunluluklar geldimi ? :D bilgisi olan yeşinlendire bilirse sevinirim :dog:
-
@Emre-Kalafat daha açıklanmadı ama bence konsolosluk hesabına 1000 usd yatırma şartı olsa keşke.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum