DV2023 Sohbet Odası
-
@delreyno1, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
merhabalar, merak ettiğim ve büyük ihtimal gereksiz olacak bir soru sorucam aklıma takıldı. Vize ve pasaport için daha dün resim çektirdim de öylesine ayrıntılar kısmına bakayım gireyim dedim ölçüleri uyuyo mu diye falan neyse uyduğunu öğrendim. (600X600 isteniyodu sanırım ? :grinning_squinting_face: ) Neyse sonra gözüme 2012 tarihi takıldı o ne alaka diye bi baktım çekim tarihi 2012 kasım ayının bilmem ne günü yazıyo. niye öyle olduğunu da anlamadım sanırım kameranın kendi tarihi o ayarda kalmış. Başvuru sisteminde bunu görürler mi yani salak saçma bişey yüzünden elenmeyelim şimdi.
Normalde foto exif bilgilerini okudunuğu düşünmüyoruz. Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ama çekiliş sonrası "len, kesin fotodaki tarihten dolayı olmadı" gibi şeyler düşünme ihtimalin yüksek. O yüzden de 10 liraya dijital bir vesikalık çektir gitsin. Hatta bence vize için vs deme fotoğrafını çekecek insana. Geniş açı vesikalık de. Yüksek çözünürlü, bel plan çeksin. Sonra sen onu sisteme uygun şekilde kırpıp yüklersin.
Kafanı karıştırdım di mi? 😂😂😂
-
@hadi-BE İnternete falan da baktım da yok içime sinmedi bişeyler. ben en iyisi resim çektirdiğim stüdyoyu arayayım zaten söylemişlerdi herhangi bir sıkıntı çıkarsa haber verin fotoğrafla ilgili. tarihi güncelleyip tekrardan emailime atmalarını rica edicem artık nabayım. :smirking_face:
-
@delreyno1, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE İnternete falan da baktım da yok içime sinmedi bişeyler. ben en iyisi resim çektirdiğim stüdyoyu arayayım zaten söylemişlerdi herhangi bir sıkıntı çıkarsa haber verin fotoğrafla ilgili. tarihi güncelleyip tekrardan emailime atmalarını rica edicem artık nabayım. :smirking_face:
Üzerine basılı bir tarih varsa eğer foto yüklerken o yüksek ihtimalle kırpılacaktır. Yani gözükmez. Ama foto ayarlarında yani exif bilgilerinde bir tarih varsa onu, sen de pc halledebilirsin.
https://www.idphoto4you.com / www.greencardphotocheck.com bu tarz siteler var. Buradan kontrol et bakalım.
-
Geldik yine mekana… hadi hayırlısı
-
@hadi-BE zaten sıkıntı pcde. izin vermiyo değiştirmeme. Neyse ben bi program indirip hallettim. Çekim tarihini 2012 den bugüne aldım 😅 yine de teşekkürler ilgilendiğiniz için.
-
az önce orta boy 1 şeftaliye 2.5 tl verdim.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Unutma bunları. Amerika'da torunlara anlatırsın 😁
-
@hadi-BE onlara neler neler anlatacağım :D
-
@hadi-BE onlara neler neler anlatacağım :D
Bu ne ki di mi? 😂😂
-
@hadi-BE tabi :D
-
canlanın biraz ya bu ne :D
https://www.youtube.com/watch?v=hfjHJneVonE -
Biden patlatırmış bombayı bu yıl 85.000 kişi hobaaaaa
-
@dozbilen nerde okudunuz ?
-
@dozbilen resmi sayfa da bir duyuru ya da açıklama yok...
-
@Rhonster Arkadaş patlatırmış diyerek temennide bulundu heyecandan tam okuyamadın galiba :D
-
@JessePinkman uykusuzluk galiba düzenleme yaptığını gördüm galiba :D
-
@dozbilen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Biden patlatırmış bombayı bu yıl 85.000 kişi hobaaaaa
Yapma böyle şakalar. İnciniriz 😂😂
-
@JessePinkman, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rhonster Arkadaş patlatırmış diyerek temennide bulundu heyecandan tam okuyamadın galiba :D
Ben de ilk başta aman aman nereye geldik bir anda dedim :D heyecan yaptım
-
Dün bilinen bir kahvecide bir tane milkshake ve küçük boy sahlep aldım 39,50 ödedim.
-
@dozbilen Türkiye'nin yüzdesini arttırsalar yeter :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum