Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Chicago IL de yer alan şirketimizde çalışmak üzere takım arkadaşı arıyoruz

İlan ve Duyuru
1 1 467 1

1. Depo elemanı, forklift ehliyeti olan veya tecrübesi olan tır ve konteynır boşaltma ve yüklemede deneyimli.
    2. Paketleme yapabilecek.
    3. Gelen ürünlerin adet ve özellik kontrolleri yapabilecek
    4. Sürücü ehliyeti olmalı.
      Part time çalışma gün ve saatleri mesai saatleri içindedir.
      Amerika'da legal olarak çalışma izin olan (Green Card veya vatandaşlık)
      Şirketimiz kimseye sponsor olmamaktadır.
      İyi derecede İngilizce bilecek nakliyeciler ile hem telefonda hem de e posta üzerinden iletişime geçebilecek.
      Office programlarını kullanabilen (Word, Excel)
      İlgilenen adayların
      [email protected]
      adresine özgeçmişlerini göndermesini rica ederiz.

Benzer Başlıklar

• Türk Avukat Arıyorum

İlan ve Duyuru türk avukat los angeles
    2
    0 Oy
    2 İleti
    212 Bakış
    Y
    Merhaba, Türkiye’de yaşıyorum. Amerika’da, özellikle dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik gibi konularda uzman bir avukata ihtiyacım var. Birisi bir yakınım, Türkiye’de Amerika’daki bir franchise şirketinin ismi kullanılarak yatırım yapma vaadiyle para almış, ancak bu parayı iade etmemiştir. Kendisi bize bazı belgeler verdi; fakat bu belgelerin gerçekten resmi (orijinal ve geçerli) olup olmadığını teyit etmemiz gerekiyor. Bu nedenle, bizim adımıza ilgili şirkete başvurarak belgelerin doğruluğunu sorgulayabilecek bir avukata ihtiyacımız var. Avukatın California eyaletinde olması bizim için büyük bir avantaj olacaktır. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Zora Motors Yeni Yerinde!

İlan ve Duyuru
    35
    46 Oy
    35 İleti
    1k Bakış
    semaviS
    Tesekkurler Arkadaslar guzel dilekleriniz icin. Her ticaretin zorluklari var. Genel olarak suan itibariyle Amerika'da hemen hemen tum ticaret kollari istenilen seviyede degil. Bu sadece ticaret yapanlarla ilgili de degil, maasli calisan arkadaslardan da is kaybi yasayanlar yada istedigi fiyatlara is bulamayanlar oluyor. Maalesef pandemide yedigimiz hurmalar simdi bir sikinti yaratiyor tum Amerika'da. Bakalim secim sureci ve sonrasi nasil bir Amerika olacak. Yeni gelecek arkadaslara dikkatli olmalarini oneririm. Oyle gaza gelip takistle araba islerine falan girerken iki kere dusunsunler.
  • Jacksonville - Mall de bayan giyim mağazasında çalışacak arkadaşlar arıyoruz

İlan ve Duyuru
    4
    1 Oy
    4 İleti
    489 Bakış
    F
    @hülya Bu iş için bilgi alabilir miyim Hülya Hanım
  • Ev Arkadaşı Aile arıyorum..

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    675 Bakış
    T
    İyi günler Erdal Bey. Ben eşim ve 2 çocuğumla birlikte 2021 lotosuna başvurduk,Şimdi 5 mayıstaki açıklama gününü bekliyoruz. Sizin ilanınız için şimdi değil ama green card alıp gelebilirsek bende Atlanta ya da Agusta civarlarını düşünüyorum. Daha sonrası için bilgi olabilmesi için bana biraz Atlantadaki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben mesela otelde resepsiyonda çalışıyorum. Orada da böyle bir iş bulabilme olasılığım ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İsmail ÇOBAN
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k