@Claudia-J-Muslu, içinde söyledi: B1/B2'den F1'e Statü Değişikliği ve I-20 formundaki okul başlangıç tarihi
@bayanonim, içinde söyledi: B1/B2'den F1'e Statü Değişikliği ve I-20 formundaki okul başlangıç tarihi
Merhabalar,
B1/b2 vizesiyle amerika'dayim.I-94 9 eylulde bitiyor. Okula belgelerini gönderdim ve i20 formunu basma aşamasındayız.
Acaba i20 formunda yazan okul başlama tarihi statüm bitmedenki 30 gün içinde mi olmalı? Yani şuan fall dönemine mi başvurmalıyım? Yoksa zaten islemeler uzun süreceği için direk spring mi seçeceğim? Teşekkürler.Sayin @bayanonim, durumunuza hakim olmadigim icin size direkt bir cevap veremiyorum. Ancak size tavsiyem okulunuzun Designated School Officiali ile bu konuyu onceden gorusup okul baslangic tarihiniz ile ilgili kendisinden yazili onay almaniz olacaktir. Boylece bir aksilik olsa bile okul size destek olup problemi duzeltmek zorunda kalacaktir.
Haz 12, 2023
Ayrica USCIS ogrenci statusune gecis icin hizli cevap alma islemi de baslatmaktadir. 1750 USD ekstra ucret ile sonucu kisa zamanda alabileceksiniz. Linke bakiniz.
USCIS Expands Premium Processing for Applicants Seeking to Change into F, M, or J Nonimmigrant Status | USCIS USCIS Expands Premium Processing for Applicants Seeking to Change into F, M, or J Nonimmigrant Status | USCIS
U.S. Citizenship and Immigration Services today announced the expansion of premium processing for applicants filing Form I-539, Application to Extend/Change Nonimmigrant Status, and seeking a change of status to F-1, F-2, M-1, M-2, J-1, or J-2 nonimmigrant status. Online filing of Form I-907,...
Sayin@bayanonim, okulla baglantili calisacaginiz icin okulun Designated School Officiali neyi onerdi ise onu yapmaniz uygun olur aksi halde zaten I-20yi de uygun sekilde alamazsiniz. Ancak artik ogrenciler icin hizli sonuc alma ihtimali de vardir. O yuzden yetisme ihtimali vardir.






Açık konuşmak gerekirse hiç ümidim de kalmadı desem yeridir benden genç arkadaşlar alamayınca insan üzülüyor ve umutsuz oluyor doğrusu.bugun görüşme esnasında içeri girmeden gömlek giyerim diye yanıma da aldım ama dışarıda o an onuda unuttum.Gorusme başladı, anladım ama ingilizcemin az olduğunu söyledim gulumsedik arkadan bir arkadaş çağırdı.Neden dedi dil öğrenmek için burada da kursa gittim ama gelişmiyor dedim ne iş yapar siniz diye sordu muhasebe finans dedim.ek olarak pandemi zamanında home Office olarak da çalışmaya başladık dedim ki, son 1 yıla yakın ücretsiz izin olarak duruyorum yani evrak sorsa 0 görecek bodro da neyse gülüştük tebrik etti dondum türk arkadaşla göz göze geldik tamam oldu tebrikler dedi yine dondum tâbi
sevis ds disinda birşeye bakmadı halbuki neler götürdüm
iş yerinden yazı Türkiye den kurslardan bizimle kursa aktif katıldı imza sirkusu vs vs tüm bekleyen arkadaşlara başarılar diliyorum umarım süreçler yüzümüzü güldürür atladigim yer varsa sorabilirsiniz,Dil okulu 6 ay harvest institu (just English California şubesi)
Bende son 1 aydır Just English’i araştırıyorum, diğer firmalara göre çok da uygun fiyat aldım 3 aylık 1640$, 6 aylık 2928$(California Şubesi, LA). Vize alana kadar ki süreciniz açısından nasıl buldunuz firmayı? Evrak işlerinde yardımcı oldular mı? Çok özel değilse dil okulu sonrası için planlarınız nedir?
Dil okulu için gidilen vize görüşmesinde bile İngilizce konuşmak istemeleri çok saçma.



