[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@robbie, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
arkadaslar ds 260 formunu doldurdum ve gonderecegim.fakat formu imzalama kısmında case no soruluyor.asıl talihli benim ve case numaram var fakat esimin formunu imzalarken benimle aynı case numarasını mı yazmamız gerekiyor?yani ikimiz de bana verilen case no yu mu yazmalıyız??
Bildiğiniz başka CN var mı? :)
Herkes kendi pasaport numarasını ve ortak CN’yi giriyor.
-
@Cem-Güney, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
arkadaslar eski adresler kismindan 2007 oncesi adresler gozukmuyor e devlet uzerinden indirdigim pdf de ogrenemnin baska bir yolu var mi acaba saygilar
Maalesef yok. Hatırladığınız kadarıyla doldurmaya çalışın. Ben de aynı durumdaydım.
-
@gamefry, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim.
-
Merhaba arkadaşlar.İlk önce GK kazananları canı gönülden tebrik etmek isterim.İnşallah yeni ve eski talihlerin hepsi sorunsuz vizelerini alıp amaçlarına ulaşırlar diye ümit ediyorum.Bu arada forum yöneticilere gayretleri,yardımları ve ilgileri çok teşekkür ederim,Allah Yar ve yardımcımız olsun.
-
@baikini74, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar.İlk önce GK kazananları canı gönülden tebrik etmek isterim.İnşallah yeni ve eski talihlerin hepsi sorunsuz vizelerini alıp amaçlarına ulaşırlar diye ümit ediyorum.Bu arada forum yöneticilere gayretleri,yardımları ve ilgileri çok teşekkür ederim,Allah Yar ve yardımcımız olsun.
Teşekkür ederiz. Size de hayırlı olsun.
-
@Ulvi-Ayyam, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Iyi gunler. 2021 talihlisiyim, DS260 doldururken eski adreslerimi siraliyorum, askerlik yaptigim 1 yili nasil belirtmeliyim? Teshekkurler!
gitmeden önceki adresinizi yazabilirsiniz o süre zarfında. askerlik bir ikamet yeri değil çünkü.
-
@Ulvi-Ayyam, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Iyi gunler. 2021 talihlisiyim, DS260 doldururken eski adreslerimi siraliyorum, askerlik yaptigim 1 yili nasil belirtmeliyim? Teshekkurler!
Askerliği ikamet olarak yazmanıza gerek yok. Askerlik sürenizi gitmeden önceki adresinize ekleyin.
-
Merhaba,
Aynı iş yerinde 15 seneden fazladır çalışıyorum. Daha önce de çalıştığım yerler de vardı. Were you previously employed kısmına yes dersem son 10 sene içerisinde çalışılan yerleri soruyor. 10 sene öncesinde de aynı yerde çalıştığım için buraya no mu demeliyim yoksa 15 sene öncesindeki yerleri mi yazmalıyım?Tesekkürler
-
@Programmer adını da mı yazalım. Evlenmeden ki ad ve soy adını şu an hala kullanıyor şimdi sadece benim soy adım eklendi. Örneğin evlenmeden önce adı Ayşe Fatma olsun, şimdi Ayşe Fatma Yılmaz oldu. Yani hem adını hem de kendi soy adını mı yazacağız? Teşekkürler.
-
@ali-yılmaz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Programmer adını da mı yazalım. Evlenmeden ki ad ve soy adını şu an hala kullanıyor şimdi sadece benim soy adım eklendi. Örneğin evlenmeden önce adı Ayşe Fatma olsun, şimdi Ayşe Fatma Yılmaz oldu. Yani hem adını hem de kendi soy adını mı yazacağız? Teşekkürler.
Evet aynen öyle. İkisini yazmanız gerekiyor (ad-soyad)
-
Merhabalar ds260 formunda course of study kısmı ile ilgili bir sorum var. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve okulun resmi sisteminde de computer engineering diye geçiyor ancak Amerikada bu bölümün adı Computer Science olarak geçiyor, hangisini yazmalıyım acaba?
-
Aklıma takılan son bir kısım kaldı :) Şuan freelancer olarak ara sıra ufak tefek işlerde çalışıyorum Primary Occupation kısmını boş mu geçmeliyim ? sonuçta resmiyette bir işim yok.
-
@Bilgehan-Bulut-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar ds260 formunda course of study kısmı ile ilgili bir sorum var. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve okulun resmi sisteminde de computer engineering diye geçiyor ancak Amerikada bu bölümün adı Computer Science olarak geçiyor, hangisini yazmalıyım acaba?
Farketmez kardeşim. Bölümünü türkçe karakter kullanmadan da Türkçe olarak yazabilirsin.
-
@cgokhan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Aklıma takılan son bir kısım kaldı :) Şuan freelancer olarak ara sıra ufak tefek işlerde çalışıyorum Primary Occupation kısmını boş mu geçmeliyim ? sonuçta resmiyette bir işim yok.
Boş geçmeyin. Mesela Freelance Marangoz olarak yazmanda bir sakınca yok. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Bilgehan-Bulut-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bir de eğitimime devam etmekteyim hangi tarihler arası kısmında to: kısmını boş mu bırakmalıyım acaba? Teşekkürler
-
@Bilgehan-Bulut-0 Okulda nasıl anılıyorsa öyle yazın.
-
@Bilgehan-Bulut-0 Dünün tarihine girerek, Diploma olarak None Yet diyebilirsiniz.
-
Merhaba,
Aynı iş yerinde 15 seneden fazladır calışıyorum ama daha öncesinde de çalıştığım yerler vardı. Bu durumda were you previously empoyed kısmına ne demem lazım? Yes dersem son 10 senedir çalıştığım yerleri soruyor ki hala aynı işteyim ve bitiş tarihi yok. No mu demeliyim ki bu da doğru bilgi değil..tesekkürler
-
@aylinak, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Aynı iş yerinde 15 seneden fazladır calışıyorum ama daha öncesinde de çalıştığım yerler vardı. Bu durumda were you previously empoyed kısmına ne demem lazım? Yes dersem son 10 senedir çalıştığım yerleri soruyor ki hala aynı işteyim ve bitiş tarihi yok. No mu demeliyim ki bu da doğru bilgi değil..tesekkürler
Doğru bilgi olması açısından önceki çalıştığınız yerleri de yazabilirsiniz. Çünkü Amerika'da doğru beyan önemlidir. Burda da sonuçta size bir külfet getirmeyecek. Ben önceki 5-6 çalıştığım yeri de yazdım. 2 yada 3'ü 10 sene öncesinden.
-
@aylinak, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Aynı iş yerinde 15 seneden fazladır çalışıyorum. Daha önce de çalıştığım yerler de vardı. Were you previously employed kısmına yes dersem son 10 sene içerisinde çalışılan yerleri soruyor. 10 sene öncesinde de aynı yerde çalıştığım için buraya no mu demeliyim yoksa 15 sene öncesindeki yerleri mi yazmalıyım?Tesekkürler
evet diye isaretleyip, 15 yillik isinizi yazabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum