Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar!
    DS260 formunda doğum adres bilgilerinde sadece city olarak Istanbul yazdım ama state/province "do not apply" olarak işaretledim. Pasaportumda doğduğum yer Istanbul yazıyor. State/province yazmamam bir hata sayılıyor mu? Bunu diğer yaşadığım adreslerde de yazmadım çünkü hep şehir merkezlerinde yaşadım. Bunun için DS260 formunun açmasını talep etmem gerekiyor mu?
    Şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@leylaaltun, içinde söyledi: DS260 formundaki adres bilgileri

Merhabalar!
    DS260 formunda doğum adres bilgilerinde sadece city olarak Istanbul yazdım ama state/province "do not apply" olarak işaretledim. Pasaportumda doğduğum yer Istanbul yazıyor. State/province yazmamam bir hata sayılıyor mu? Bunu diğer yaşadığım adreslerde de yazmadım çünkü hep şehir merkezlerinde yaşadım. Bunun için DS260 formunun açmasını talep etmem gerekiyor mu?
    Şimdiden teşekkür ederim.

DS-260 formu hakkindaki sorularinizi su baslikta sorabilirsiniz, yeni baslik olusturmayin:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/1542

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |