Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2021 talihlileri için süreç devam edecek mi?

Benzer Başlıklar

• Green Card süreci devam ederken T.C. Pasaportunu kaybetmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    97 Bakış
    A
    Arkadaşlar merhaba . Green card approved. Parmak izleri ve alındı .şuan kartı bekleme aşamasındayız .ancak pasaportum iki gün önce kayboldu. Dosyadaydı eşim yolda düşürmüş farketmemiş.(2026 da süresi bitecekti)bu durumda nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemiyoruz.green kart sürecimizi bu durum etkiler mi ? Yeni pasaport alıp bildirmek gerekli mi yoksa kartın basılmasını beklemeliyiz .teşekkürler
  • Evlat edinmek ve göçmenlik süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    2 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    L
    Merhabalar. ABD de yasiyorum ve evlat edinmek icin gerekli sartlara sahibim. 18 yasindan kucuk Soyadi benimle ayni Amerikan tursit vizesi olan Turkiyede yasayan yegenimi evlat edinerek buraya getirmek istiyorum. Konuyla alakali bilgisi olan var mi acaba? Simdiden tesekkurler.
  • Pasaportumun Süresi Yeterli mi?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    -2 Oy
    6 İleti
    361 Bakış
    crazycellsC
    Surecle ilgili sorular icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • 0 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @cihad-ecevit Amerika vatandandaşlık için yardım edecek bilgisi olan kişiler cevap verebilir mi lütfen içinde söyledi: @crazycells ödedim hepsini parmak izi felanda verdim mülakat tarihi verilecek işte büyük ihtimalle de red olucak 1 buçuk seneyi felan bulur benim vatandaşlığı almam öyle gözüküyor O durumda devam etmemek icin bir neden yok. 2014 yilinin Eylul ayi demissiniz... ilk 6 ayi katarsak Mart 2014'ten hesaba baslayabilirsiniz... Mart 2019'da son 5 yilin en az 30 ayi ABD icinde oluyorsunuz ve 6 aydan fazla da ABD disinda bulunmamis oluyorsunuz. 90 gun once basvuru yapabilirsiniz, o nedenle Aralik 2018'de basvuruya baslamaniz (ilk formu gondermeniz) daha iyi olurdu (ya da Ocak 2019 diyelim, cunku tarihler ayin 1'i ya da 30'u da olabilir, garanti hesap yapmis olalim) Suradan 90 gun hesabi da yapabilirsiniz: https://www.uscis.gov/forms/uscis-early-filing-calculator
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k