DV2023 Sohbet Odası
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ping-PONG seni FBI a şikayet ederim. Ben sevdiceğimle gideceğim.
Tamam orasında bir sorun yok ama beraber gidelim aynı zamana plan yapalım ki. Siz tıpış tıpış dönerken ben arkanızdan el sallayabileyim :D
-
Başvuru yaparken soyadımı ÖZEL olarak yazmıştım. Başvuruda herhangi ibr hata vermedi ama şimdi sonuçlarına bakmaya çalışırken ingilizce karakter olmalı diyor sonuçlarıma dahi bakamıyorum ne yapmam gerekiyor?
-
@özel, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Başvuru yaparken soyadımı ÖZEL olarak yazmıştım. Başvuruda herhangi ibr hata vermedi ama şimdi sonuçlarına bakmaya çalışırken ingilizce karakter olmalı diyor sonuçlarıma dahi bakamıyorum ne yapmam gerekiyor?
Eminmisiniz ÖZEL olarak girdiğinize size göderilem mail de kontrol ein orda yazıyor
-
@özel Türkçe karakter kullanmamanız gerekiyordu. Türkçe karakter kullanma durumunda hata verip vermediğini bilmiyorum ancak OZEL olarak yazmış olmanız gerekiyordu.
-
Denemekten asla vazgeçmeyeceklerin yeridir yeşilkart forum :D ilk başvurum not been selected oldu umarım burdakiler dv2023 te randomly selected yazısıyla karşılaşır herkese şimdiden bol şanslar
-
Bu başlık bu sene 5000 sayfayı görür gibi geliyor bana 🤣
-
@panaroyak 7. Basvurumdu. Ben pek uzulmedim de Oglum uzuldu. O da yakinda alisir. Genc nasilsa farkli bir yol bulur tek gitme sansi bu degil sonucta. 🙏🏻🤞🏻🍀🧿
-
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@panaroyak 7. Basvurumdu. Ben pek uzulmedim de Oglum uzuldu. O da yakinda alisir. Genc nasilsa farkli bir yol bulur tek gitme sansi bu degil sonucta. 🙏🏻🤞🏻🍀🧿
Kesinlikle farklı yolları denesin, kendini ona göre geliştirsin. Sadece çekilişe bel bağlamasın.
-
@nevzatyildizz 2 ay sonra universite bitiyor. Yukaek lisans icin Almanya dusunuyor belki oradan sonra gitmeyi dusunuyor Amerika ya. Yuksek lisans cok pahali Amerika da. Ama belli de olmaz. Arkadasi gitti. Duruma gore degerlendirecek.
-
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@nevzatyildizz 2 ay sonra universite bitiyor. Yukaek lisans icin Almanya dusunuyor belki oradan sonra gitmeyi dusunuyor Amerika ya. Yuksek lisans cok pahali Amerika da. Ama belli de olmaz. Arkadasi gitti. Duruma gore degerlendirecek.
Hakkında hayırlısı olsun. Şuanda yeni mezun kimse burada kalmayı düşünmüyor, herkes nasıl bir yerlere gidebilirim diye düşünüyor. Ne okuyor acaba?
-
@nevzatyildizz Ekonometri. Ama yuksek lisansini farkli bir dalda yapacak. Digital pazarlama ya da kripto veri tabani analistligi galiba.
-
2022 green card çıkanlardan biride benim ama malesef lise mevzunu değilim 26 yaşındayım izmirde yaşıyorum 10 yıldır gece kuluplerinde garson olarak çalışıyorum ama sigortam malesef yok bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
-
Olsada bir mırra içsek 🤣🤣🤣
-
@arazzz ☹️☹️🥺🥺 biraz duygulandım 😥😥
-
@arazzz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
2022 green card çıkanlardan biride benim ama malesef lise mevzunu değilim 26 yaşındayım izmirde yaşıyorum 10 yıldır gece kuluplerinde garson olarak çalışıyorum ama sigortam malesef yok bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
lise mezunu olmak şart ya da son 5 yıl içinde uzmanlık gerektiren bir alanda en az 2 yıl çalışmış olmayı belgelemek gerekiyor
-
@uysalkedi Umarım hedeflerine kolayca ulaşır. Kripto paralar konusunda gelecek çok parlak gibi geliyor bana konuyla ufaktan ilgilenen biri olarak :)
-
@arazzz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun. Sorunuzu doğru başlık altında sorarsanız daha doğru cevaplar alırsınız.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/476 -
@Ramazan malesef sigortalı çalışmadım
-
@nevzatyildizz valla bende zamanında xrp almıştım 1000 adet 0.10 cent den şimdilerde 1.38 dolar
-
@quikless, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@MySea SSN almadan nasıl herhangi bir işe girebiliyorlar merak ediyorum. Ya da hastaneye falan hiç mi gitmiyorlar hiç mi polis çevirmesi yok abi oralarda o kadar uzun süre nasıl yaşayabiliyorlar :beaming_face_with_smiling_eyes:
SSN isini falan nasil hallediyorlar bilemem. Eskiden ehliyet alirken greencard falan sorulmuyordu. O zamandan almislardir. Sonradan sormaya basladilar.
Polis zaren durdursa bile sadece ehliyet, sigorta ve arac kayit belgesi sorar. Greencard falan sormaz.
Hastanede de greencard falan sormazlar. SSN yok falan deseniz bile tedavi etmek zorundalar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum