DV2023 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG sakallar lens mi

-
Bu ileti silindi! -
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ping-PONG doğukan diye birisi var sen onu izledin mi youtubede. Can sıkıntısına amerikaya gidiyor turistle orda bi kızla evlendi ve accayip mutlular kıza turk yemeği yaptırmıştı en son

Gardaşlarımmm diyen arkadaş.

-
@uysalkedi üzülmeyin hepimiz deneyimledik bunu. İllaki bir gün çıkacak yada başka alternatifleri kovalayabilirsiniz
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ramazan
Son zamanlarda kafamı kurcalayan henüz cevabını bulamadığım bir soru var.
Belki burada birilerinde vardır diyeceğim ama kimse İngiltere hakkında araştırma yapmamış gibi duruyor.Sen araştırmayı seven bir kardeşe benziyorsun.

İngiltere' de lisans tamamlasak veya master yapsak; ABD' de eşitlik ve denklik durumu nedir. Henüz bir cevap bulamadım.Sorun şu ki; İngiltere' de Lisans 3 sene

hmm bu soruya şöyle cevap vereyim hangi üni mezunu yada master programı yapmış olmanıza bakmaksızın Amerika'daki her eyaletin denklik şartı birbirinden farklı örneğin x eyaleti okumuş olduğunuz meslek için master istemeye bilir ama başka x eyaleti master şartı isteye bilir yada mesleğiniz dalında sertifika yada izinler isteye bilir bunların dışında belli bir eğitim derecesi isteye bilir. Öncelikle bilmeniz gereken şey
1- Hangi eyalette yaşayacaksınız karar verin
2- Seçtiğiniz eyalet için mesleğiniz açısında mezuniyetin denklik şartlarına araştırmanız
3- Eğer şartlardan uyumsuz olan varsa şartları sağlamakTürkiye'de master yapmak yada İngiltere master yapmak fark etmez her eyaletin mesliki şartı farklı
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@uysalkedi üzülmeyin hepimiz deneyimledik bunu. İllaki bir gün çıkacak yada başka alternatifleri kovalayabilirsiniz
Evet evet mesela arkadaş buraya yazdığı için bu seneki şansını da kaybetti. 2 sene bekleyecek ama gayet mutlu

-
Evet evet mesela arkadaş buraya yazdığı için bu seneki şansını da kaybetti. 2 sene bekleyecek ama gayet mutlu

Hıı varıve kaybettim. Bu da başka totem akıllım bakarsın turist vizesiyle gideriz

-
@Ping-PONG sakallar lens mi

Sakal ince çizgim.

Kimse inanmıyor ama sakallarımın kendisi öyle dümdüz ve yoğun. Hiç bişey yapmıyorum.
Azıcık yakışıklı olsam, sakal konusunda modellik yapabilir mişim

-

Hıı varıve kaybettim. Bu da başka totem akıllım bakarsın turist vizesiyle gideriz

Haber ver beraber gider gezeriz. Sen dönersin nişanlının elinden tutar ben alemlere akarım.

Çok kötüyüm yaaa

-
@Ping-PONG seni FBI a şikayet ederim. Ben sevdiceğimle gideceğim.
-
@Ping-PONG seni FBI a şikayet ederim. Ben sevdiceğimle gideceğim.
Tamam orasında bir sorun yok ama beraber gidelim aynı zamana plan yapalım ki. Siz tıpış tıpış dönerken ben arkanızdan el sallayabileyim

-
Başvuru yaparken soyadımı ÖZEL olarak yazmıştım. Başvuruda herhangi ibr hata vermedi ama şimdi sonuçlarına bakmaya çalışırken ingilizce karakter olmalı diyor sonuçlarıma dahi bakamıyorum ne yapmam gerekiyor?
-
@özel, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Başvuru yaparken soyadımı ÖZEL olarak yazmıştım. Başvuruda herhangi ibr hata vermedi ama şimdi sonuçlarına bakmaya çalışırken ingilizce karakter olmalı diyor sonuçlarıma dahi bakamıyorum ne yapmam gerekiyor?
Eminmisiniz ÖZEL olarak girdiğinize size göderilem mail de kontrol ein orda yazıyor
-
@özel Türkçe karakter kullanmamanız gerekiyordu. Türkçe karakter kullanma durumunda hata verip vermediğini bilmiyorum ancak OZEL olarak yazmış olmanız gerekiyordu.
-
Denemekten asla vazgeçmeyeceklerin yeridir yeşilkart forum
ilk başvurum not been selected oldu umarım burdakiler dv2023 te randomly selected yazısıyla karşılaşır herkese şimdiden bol şanslar -
Bu başlık bu sene 5000 sayfayı görür gibi geliyor bana

-
@panaroyak 7. Basvurumdu. Ben pek uzulmedim de Oglum uzuldu. O da yakinda alisir. Genc nasilsa farkli bir yol bulur tek gitme sansi bu degil sonucta.

🧿 -
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@panaroyak 7. Basvurumdu. Ben pek uzulmedim de Oglum uzuldu. O da yakinda alisir. Genc nasilsa farkli bir yol bulur tek gitme sansi bu degil sonucta.

🧿Kesinlikle farklı yolları denesin, kendini ona göre geliştirsin. Sadece çekilişe bel bağlamasın.
-
@nevzatyildizz 2 ay sonra universite bitiyor. Yukaek lisans icin Almanya dusunuyor belki oradan sonra gitmeyi dusunuyor Amerika ya. Yuksek lisans cok pahali Amerika da. Ama belli de olmaz. Arkadasi gitti. Duruma gore degerlendirecek.
-
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@nevzatyildizz 2 ay sonra universite bitiyor. Yukaek lisans icin Almanya dusunuyor belki oradan sonra gitmeyi dusunuyor Amerika ya. Yuksek lisans cok pahali Amerika da. Ama belli de olmaz. Arkadasi gitti. Duruma gore degerlendirecek.
Hakkında hayırlısı olsun. Şuanda yeni mezun kimse burada kalmayı düşünmüyor, herkes nasıl bir yerlere gidebilirim diye düşünüyor. Ne okuyor acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum