DV2023 Sohbet Odası
-
@Ramazan son 6 ay içinde yok ben de anlarım o işlerden usulüne göre yapalım dedim ama şevkle yapmadık geçen yıl ne yalan söyleyeyim
-
@Eren98 Ekonomik açıdan ve alım gücünün iyi olduğu ülkelerde göç çok nadir
-
Olmadı Suriye ye göç ederiz arkadaşlar 😂
-
@Ramazan Keşke tek neden ekonomi ve alım gücü olsa. Yurtdışında yaşam kurmak isteyen bir genç olarak insanları çok iyi anlıyorum.
-
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Olmadı Suriye ye göç ederiz arkadaşlar 😂
Tövbe'de Allah yazdıysa bozsun :)
-
Arkadaşlar ben sistemde onay numaramı kaybettim diye giriyorum ancak geçersiz diye bisey çıkıyor sizde öylemi (onay numaramı kaybetmedim aslinda)
-
@flz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Arkadaşlar ben sistemde onay numaramı kaybettim diye giriyorum ancak geçersiz diye bisey çıkıyor sizde öylemi (onay numaramı kaybetmedim aslinda)
sistemi mi deniyorsunuz iyi çalışıyor mu diye :)
-
@Ramazan aslında inşaat işleri çok artacak orada ama tabi daha zaman var
-
@Ramazan evet bakalım doğrumu degilmi😃
-
@flz :) :) ben de arada bir bakıyorum has not been selected ıma😂
-
@justm onay Numarası kaybettim diye girdinizmi
-
@flz yok o şekilde girmedim
-
@flz Denedim valla Confirmation Number ve diğer bilgilerimi otomatik doldurdu sistem iyi durumda
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@flz Denedim valla Confirmation Number ve diğer bilgilerimi otomatik doldurdu sistem iyi durumda
Benim de o şekilde
-
@Ramazan sanırım benimkinde bir sıkıntı var yoksa fotodan efendim ben😀
-
Bugün aylar sonra memurlar net e girdim yani ne tuhaf insanlar var mesajları bir görseniz resmen adam ben cevap vermişim gibi konuşmuş kendi kendine 😂
-
@flz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ramazan sanırım benimkinde bir sıkıntı var yoksa fotodan efendim ben😀
Fotodan elendiyseniz bile bunu hiçbir zaman bilmeyeceksiniz :)
-
@tolgasatir çıkmamış🙄
-
@nevzatyildizz benimkide otomatik doldur ben sadece altında onay numarasını kaybettim diye tekrardan girdim
-
@flz Ben dün denedim onay numarasını kaybettim sekmesinden girmeyi email adresimi adımı soyadımı doğum tarihimi girince comfirmation numaramı otomatik kendisi doldurdu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum