DV2023 Sohbet Odası
-
@Eren98, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@xackletaker Wat'a bende gitmeyi düşünüyorum lakin pandemi beni korkutuyor. Sanırım seneye sıkıntı kalmaz o zaman başvuru yaparım, tabi üniversiteden mezun olmazsak.
Pandemi konusunda buradan daha tehlikeli bir ülke olduğunu düşünmüyorum.
-
.,.,.,.,
-
@dgknbzkrt teşekkür ediyorum
-
@Rhonster @Ping-PONG @nevzatyildizz ve diğer etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlar, ben de @Chandler tarafından engellendim hahahahaha
-
@nevzatyildizz tehlikesinden değil hocam. Program iptal olur, erteleme olur vs. süreç aksar diye dedim. Büyükelçilik bu yıl ki program için bu tarz bir açıklama yapmıştı.
-
@Eren98 Pardon ben yanlış anladım :) Sanırım bu seneki program iptal oldu.
-
Merhaba arkadaşlar green kart izlenimlerime göre önceden work and travel ile gidip çalışıp seyahat etmiş insanlara çıkıyor yani ben çıkanları değerlendirdiğim zaman bu sonuca ulaştım yurtdışına 1 veya daha fazla giriş yapmış kişilere çıkıyor gibi sizin fikriniz nedir bu konuda
-
@Joey, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Rhonster @Ping-PONG @nevzatyildizz ve diğer etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlar, ben de @Chandler tarafından engellendim hahahahaha
Birkaç saat önce aktifmiş ve foruma hiçbir şey de yazmadı :D
-
@nevzatyildizz Aynen hocam o yüzden dedim. Böyle bir süreci yaşamak istemezdim açıkçası. :) Ama önümüzdeki yıl için ciddi ciddi düşünüyorum.
-
@nevzatyildizz artık umrumda değil kendisi :D
-
@Joey Nasıl yapar sana bunu? Siz tencere ve kapak, sucuk ve yumurta, hamburger ve patates gibiydiniz, Joey ve Chandlerdiniz :)
-
Bende totem diye fotoğrafçımı değiştireceğim 😂
-
@nevzatyildizz evet ben de şaşırdım green card çıkınca sattı engelledi direkt, artık sadece Joey olarak takılıyorum Chandler'sız :D artık ne yapsa ne etse de tanımam etmem kendisini bundan sonra
-
@Joey beni arkadaşın Ross gibi düşüne bilirisin her daim buradayım yalnız değilsin 😊🤗
-
@Fatih-Aslan Bu yılki hayal kırıklığımı bir kenara bırakıyorum ümitler seneye artık kardeşim. İkimizden birine dahi çıkarsa 500 tl değerinde yemek alıp tüm evsizlerin karnını doyuruyoruz :)
-
2022’nin çıkmasını gerçekten gönülden istemiyordum. Daha öncede yazmistim son zamanlarda içimde hep kötü bir his vardı. Amaa 2023’ün şanslı kişilerinden biri ben olucam hissediyorum☺️ Bu mesaj burada kalsın Gelecek Mayıs ayında tekrar dönüp bakarız🙏🏻 Güzel hislerimi yönlendiriyorum🙏🏻🌺
-
@historian Gelecek mayısa kadar ohoo giden ömürden gidiyor ya ama elden gelen bir şey de yok.
-
@Joey tekel bayi açma işi bize kaldı sanırım :)
-
@Ramazan kralll, tamamdır :)
-
@quikless aynen öyle hahaha
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum