Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Başvuru sırasında Lise Mezunu olmayıp lise mezunu olduğunu beyan etmek (AOL ÖĞRENCİSİ)

• Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce yaşadığım sorunu bir konu altında belirtmiştim fakat kafamdaki bir çok soru için yeni bir başlık açmanın daha iyi olacağını düşündüm. Benim durumumda bir çok kişinin olduğunu düşünüyorum.

Benim problemim başvuru esnasında lise mezunu olduğumu beyan etmekle başladı. Dün GreenCard kazandığımı öğrendim ve kısa süre sonra lise ile ilgili beyanımdan dolayı pişmanlık yaşadım.

Şu anda DS-260 formunu doldurmuş bulunmaktayım. Lise konusunda kararsız kaldım.

3-7 Temmuz arası yapılacak sınavların sonuçları 15 Temmuz tarihine kadar açıklacak. Açıkladıktan ez fazla 15 gün sonra diplomayı almayı umuyorum. Ortalama 80 gün var diyebiliriz.

Öğrendiğim kadarıyla lise diploması mülakat sırasında isteniyormuş. Konsolosluk göçmenlere yıl sonuna kadar hizmet vermeyi düşünmüyor gibi duruyor. Bu nedenden dolayı DS-260 formunu lise diplomalı bir şekilde gönderip bekliyeyim mi ? Yoksa bekleyip diplomamı aldığımda göndermem daha mı doğru olur ?

Erken DS-260 göndermenin ne faydası veya geç göndermenim ne zararı olur ?
    Case Number neyi temsil etmektedir ?
    Benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
    Case Number 4000 *4500 arası
    Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Benzer Başlıklar

• Green card başvuru

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    1 Oy
    14 İleti
    731 Bakış
    ?
    @dratay, içinde söyledi: Green card başvuru mrb arkadaşlar benim iki ismim var başvuruda name kısmına mehmet ali mi yoksa mehmetali şeklinde yazmam mı doğru forumda 2.ci ad olarak zaten geciyor. Yani ilk adiniz 2.adiniz (var ise) soyadiniz seklinde. 2.ad yok ise zaten orda kutucuk var onu isaretliyorsun.
  • -1 Oy
    3 İleti
    383 Bakış
    crazycellsC
    @gezgin34 YARDIM.Başvuru sırasında hamile olan ve görüşmeden önce doğum yapacak birine çıktığında. DS 260 formunu ne zaman doldurmak gerekir. içinde söyledi: Arkadaşlar merhaba, başvurusu sırasında hamile olan bir anneye green card çıktı, anne temmuz ayında doğum yapacak sıra 20 binlerde. DS 260 formunu doğumdan sonra mı yoksa doğumdan önce doldurup, düzeltmeme mi istemek gerekir. Formu zaman kaybetmeden doldurmak gerekiyor diye biliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerkalın yazı Burasi bir soru-cevap platformu degil, o nedenle forumu bu sekilde kullanamazsiniz... buyuk harfler, yardim kelimesi, uzun ve gereksiz bir baslik, baska hickimseye fayda saglamayacak 2-3 satirlik bir konu denemesi... Forumdan yararlanmak istiyorsaniz bunu forum duzenine saygi gostererek yapmalisiniz. Forum duzenine saygisizliktan hesabinizi 72 saatligine yasakliyorum. Sonrasinda foruma giris yapip, uygun konulari kullanarak sorularinizi sorabilirsiniz. Eger yeni konu olusturmak istiyorsaniz, en azindan baska basliklari inceleyip nasil yazildiklarina bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • Yeşil kart basvuru hakkinda

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    entelmanE
    @leningrad Fotoğraf mutlaka güncel olmalı. Uygun olmayan fotoğraf ve çekiliş formunu yanlış doldurma nedeniyle pek çok kişi diskalifiye oluyor.
  • 0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    E
    @smesut çok teşekkür ediyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k