DV2022 Sonuç Odası
-
Herkese merhaba,
Çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Çıkmayanlara ise bol şans diliyorum.
Your request cannot be processed at this time. DS formu için giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bir kere giriş yaptım bir kaç bilgiyi girdim sonrasında oturumdan attı. Sonrasında hep bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir? -
Herkese Selamlar, 2.başvurumuzda piyango bizede vurdu. Cn 9k Insallah herkesin gonlune gore bir süreç olur. Evet bende pozitif bakıyorum,2020 ve 2021 normal yillar degil zorluklar normal yani.
-
@Burak-Çalışkan Başka tarayıcıdan denemeye devam edin. Giriş yapacaksınız. O hatayı almanız normal genelde oluyor öyle.
-
@Tuğberk-Çalışkan Hocam öncelikle teşekkür ediyorum. Farklı tarayıcılardan ve farklı bilgisayarlardan giriş yapmaya çalıştım. Art arda olduğu için mi acaba problem oluyor?
-
@mcuks Sorulariniz icin su konudan devam edebilirsiniz => https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
-
İlk başvurumda çıktı. Ancak formu doldururken sonraki sayfaya geçmeme izin verilmiyor, istediğiniz sayfa şuanda işleme alınamıyor uyarısı ile karşılaşıyorum benzeri bir problem yaşayan var mı?
-
@Burak-Çalışkan Aynı hatayı bende alıyorum , explorer da chrome da aynı hata. Yabancı forumda teknik hata kaynaklı olduğu ve kccden gelen bilginin biraz bekleyip tekrar deneyin olduğuymuş
-
@Zeynel-SOLMAZ Evet bende de öyle ve bazı arkadaşlarda alıyor , biraz bekleyip tekrar denememiz gerektiği yazıyordu yabancı forumda , ama bilemiyorum. 2 farklı tarayıcıda da aynı hata alınıyor
-
Çok teşekkür ederim. Uyku yok bu gece anlaşıldı :)
-
@Can-Çağdaş-Yeşiloğlu Yarin sakin saatlerde yapsak olmazmi acaba hemen doldurup göndermek gereklimi ?
-
-
@Zeynel-SOLMAZ Evet hiç sorma :) Yarın yaparım diyorumda gönül ferman dinlemiyor :)
-
@Burak-Çalışkan Ondan dolayı değil. Genel bir problem. Yoğun olmadığı zamanlarda deneyin sabah mesela. Ben de giriş yapamıyorum sabah deneyeceğim.
-
@Can-Çağdaş-Yeşiloğlu Çok teşekkürler,hayırlı olsun sizede
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
En son ds 260 formunu yollarken case numberdaki 0 ları siliyoruz dimi ?
-
20xxx gelmez diyorlar tecrübeli arkadaşlar görüşleriniz nedir uyku girmiyor gözüme yaa üzülsemmi sevinsemmi
-
Sisteme giremiyorum arkadaşlar
-
Hata kodu alan arkadaslar soyadi kismina ismini yazsin duzeliyor !!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum