DV2022 Sonuç Odası
-
@quikless artık bikiyor insan ya bekle bekle
-
Has not been selected. Green card'ı vermiyorsunuz bari konsolosluğu açında f1 vizemizi alalım
-
Benim 3. eşimin 2. başvurusu bize de şans gülmedi, çıkan arkadaşlara hayırlı olsun kalan arkadaşlar için seneye bol şans =(
-
Has not been selected.
2. Başvuru da nanay -
2022 kontrol tuşu çıkmıyo bizde hala 2020-2021 var nasıl baktınız
-
Sisteme giremiyorum yarım saat oldu hala bakamadım...
-
eller titreye titreye girmeye çalışıyorumdur :D jennifer lopez on the dloor eşliğinde birazdan ya ankaralı turgur nah çıktı eşliğinde oynayacam yada lopezle ortamlara akacaz :D
-
İmzayı güncelleme zamanı gelmişti. Kendimden umudum yoktu da kardeşime belki çıkar demiştim, o da olmadı.
Pasaport olayının bir nevi fişleme olduğunu düşünüyorum artık :)
Ekim'de görüşürüz.
-
eller titreye titreye girmeye çalışıyorumdur :D jennifer lopez on the dloor eşliğinde birazdan ya ankaralı turgur nah çıktı eşliğinde oynayacam yada lopezle ortamlara akacaz :D
-
@mutlukurt0534 açtım dv2023 :face_with_tears_of_joy:
-
:( :( :( :( :( :( :(
-
@quikless çıkmadımı
-
@sinemüren aynı şekilde bende de 2022 tuşu yok bu insanlar nereden baktı ?
-
Ben girdiğimde 2021 check status çıkıyor sadece. Siz nasıl baktınız?
-
Arkadaşıma 2. başvuruda da çıkmadı. Ben ise 4 başvuruda da olumlu yanıt alamadım. Bu senede has not been selected. Şans bu senede gülmedi yüzümüze.
-
@Bassistman check dedikten sonra gelen sayfa da 2022 için giriş yapabiliyorsunuz
-
sanırım rekor katılım geliyor bu sene, hala çökmüş durumda
-
@YakupxK Bende zar zor sayfayı açabildim. B planı olarak İrlanda da iş okul ayarlamıştım çıkmazsa diye artık yolumuz orası sevdiğim bir ülke sonuçta yardımcı olabileceğim bir konu olursa danışabilirsiniz.
-
Bu sene de HAS NOT BEEN SELECTED :(
-
bu sefer olmadi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum