DV2022 Bekleme Odası
-
@akıf_turk bak bu güzel haber. İzleyelim bakalım. 🙌
-
tam 25dk sonra bu konudaki birilerinin hayatının değişecek oluşu :D
-
Geliyorumm 20 sayfa geridenn :)))
online sayısına maşallahhh son 15 dk :)
-
Son 20 dakika, dv ye ilk başvurum ve foruma da ilk gönderim umarım hayırlısı olur. Herkese bol şans, çıkanlara kendime çıkmış kadar sevineceğim. Her şey gönlümüzce olsun :)
-
bu kadar online olması bile benim ümitlerimi bir parça götürdü gerçek yüzüme çarptı :grinning_squinting_face:
-
Koğuş kalk diye bağırıcam 19:00 da
-
Öleceğim şimdi heyecandan
-
Hiç bir yeni yıla girerken bu kadar heyecanlanmadım. Eğer çıkarsa kabuğum kırılacak yeniden doğacakmışım gibi bir his var allamm nolur amin 🤲🏻
-
15 DAKİKAAAAA
-
Zaman hızla ilerliyor kavramının ortada olmadığı biyolojik bir zaman yaşıyoruz..hakem maçı bitirmiyor.. :)
-
Herkese benden bir bardak soğuk suu 😂
-
@ftugba, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bu kadar online olması bile benim ümitlerimi bir parça götürdü gerçek yüzüme çarptı :grinning_squinting_face:
@ftugba büyük düşününce hiç umut kalmıyor zaten de işte %50 diyelim 15 dakika daha gönlümüz ferah olsun
-
Daha dün gibi hatırlıyorum başvurduğum zamanı ne çabuk ilerledi zaman.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Geliyorumm 20 sayfa geridenn :)))
online sayısına maşallahhh son 15 dk :)
Bırak önemli bişi yok gel buraya iki laf et sen benim stresimi alıyorsun ahsen 😄
-
Hayatım da geri sayım yaptığımı hatırlamıyorum :D
-
@Damla-İmamoğlu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaşlar o değil de 10-15 bin $ nerden bulacağız :face_with_tears_of_joy:
Yaş ve meslek nedir acaba
-
Sitede sorun olurmu arkadaşlar olursada ne zaman düzelir??
-
Şaka gibi son yarım saatte iki oldu elektrik gittiği😨 telefonda yüzde 15😂 nerde powerbank😂
-
Son ceyrek. Gonulden isteyen. Hakkini verebilecek olana cikmasini diliyorum. Cok fazla yazmam ama genelde okuyorum.
Gercekten herseyi didik didik etmis, emek harcamis kadrolu arkadaslara cikmasini umuyorum. Herkese nol sanslar -
bir saat sonra kaderim değişiyor :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum