DV2022 Bekleme Odası
-
@yekta geldi yine kaçın :D
-
@Ping-PONG :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: sorma bak o sorulara vereceğin cevaplardan sonra hayatın tamamen değişebilir :) :) ilk bölümlerden bir kız vardı kız oraya katıldı diyorki buradan önce sevgilim yoktu sevgilim oldu. instagramda 120 civarı takip edenim vardı şimdi 3 binler oldu diye. hayatın her yönden değişebilir. ama biz gidersek kesin kötü yönde değişir sonra ayıkla pirincin taşını :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Ping-PONG saat kacta aciklanacak ? :)
-
@Mr-Gabriel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: sorma bak o sorulara vereceğin cevaplardan sonra hayatın tamamen değişebilir :) :) ilk bölümlerden bir kız vardı kız oraya katıldı diyorki buradan önce sevgilim yoktu sevgilim oldu. instagramda 120 civarı takip edenim vardı şimdi 3 binler oldu diye. hayatın her yönden değişebilir. ama biz gidersek kesin kötü yönde değişir sonra ayıkla pirincin taşını :beaming_face_with_smiling_eyes:
Beni program bitmeden ya Silivri ye Ya Erenköy e yatırırlar alıp.
İkisi de soğuk olur. Hiç gerek yok. :D -
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gençler hanım beni ev işlerine sürdü zaman güzel geçiyo ama arada kaçıyorum çok geride kalmıyım diye 😁 yavaş yazon biraz ama sizde anlaykşlı olun 😁😁
Ama bak biz işi gücü saldık bugün yemek bile yok😂akşam iki şekildede bir şey yiyemicez zaten🤭
Ben o yüzden yemek saatini erkene çektim 😁😁
Ahaha öleceksekte tok ölelim 😂
Ben biliyorum çünkü olaki çıkarsa 2 güm bişey yiyemem 😁
Ben yerim ziyafet çekicem kendime😀
-
@Mr-Gabriel
Şimdilik sonuçları bekleyelim de muhtemelen İrlanda konusunda sizlere daha sonra ayrıntılı sorularım olacak gibi.. Teşekkürler.. -
@bozo irlanda konusunda bende fikir almak isterim 🖐🏻 B planımız olmalı
-
@yekta, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şşşşş kimse bilmiyor aman diyim.
Bu gece saat 01:37 de Çin in şeysi kafamıza düşecek. Savaş açacağız. Rusya yukarıdan tam bize gömçürtürken ABD abimiz el atacak olaya. Bu gece ww3 patlayacak şşşşş. Söyleme ama sevinsinler 3-5 saat garibcikler :D -
Merhaba ilk kez basvurdum. Bugün mü açıklanacak 😂
-
ilk başvurumdu, bakalım ne olacak %99 çıkmıyormuş diyorlar burada en fazla 2-3 kişiye çıkacak herkes hayallere dalmış sanki çıkmış gibi:D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu gece saat 01:37 de Çin in şeysi kafamıza düşecek. Savaş açacağız. Rusya yukarıdan tam bize gömçürtürken ABD abimiz el atacak olaya. Bu gece ww3 patlayacak şşşşş. Söyleme ama sevinsinler 3-5 saat garibcikler :DBelayı çağırmasana arkadaş bu nasıl şom ağız ya😂😂😂bak Çin’in şeydi kafamıza düşerse Mahmut hocanın( @crazycells ) süresiz uzaklaştırma cezasını bile göze alıp gelip çirkefleşirim burda yeter ya bıhtıhh ama😭
-
İki saat sonra buralar alev alev yanacak kimisi üzülecek kimisi sevinecek kimisi de ben öylesine başvurdum gitmek istemiyorum diyerek çıkmayanlara sinir harbi yaşatacak
-
@bozo Hayırlısı ile bir açıklansın üstüne sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
-
Bu gece saat 01:37 de Çin in şeysi kafamıza düşecek. Savaş açacağız. Rusya yukarıdan tam bize gömçürtürken ABD abimiz el atacak olaya. Bu gece ww3 patlayacak şşşşş. Söyleme ama sevinsinler 3-5 saat garibcikler :DBelayı çağırmasana arkadaş bu nasıl şom ağız ya😂😂😂bak Çin’in şeydi kafamıza düşerse Mahmut hocanın süresiz uzaklaştırma cezasını bile göze alıp gelip çirkefleşirim burda yeter ya bıhtıhh ama😭
Abla sen ondan mı tırstın WW3 dedim gittin Çin in şeysine mi takıldın :D
:D :D :D
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir şöyle beyaz mavi kırmızı renkli yemekler olsun
Kırmızı varda beyaz varda mavi yok siyah olur mu onun niyetine 😁
-
selamlar,tüm forum ahalisine bol şanslar dilerim.
-
Bu gece saat 01:37 de Çin in şeysi kafamıza düşecek. Savaş açacağız. Rusya yukarıdan tam bize gömçürtürken ABD abimiz el atacak olaya. Bu gece ww3 patlayacak şşşşş. Söyleme ama sevinsinler 3-5 saat garibcikler :DBelayı çağırmasana arkadaş bu nasıl şom ağız ya😂😂😂bak Çin’in şeydi kafamıza düşerse Mahmut hocanın süresiz uzaklaştırma cezasını bile göze alıp gelip çirkefleşirim burda yeter ya bıhtıhh ama😭
O neydi 🤣
-
O neydi 🤣
- Dünya savaşı :D
-
ilk başvurum İnşallah kazanırım yaaa çok heyecanlı bir serüven
-
Gençler hanım beni ev işlerine sürdü zaman güzel geçiyo ama arada kaçıyorum çok geride kalmıyım diye 😁 yavaş yazon biraz ama sizde anlaykşlı olun 😁😁
Ama bak biz işi gücü saldık bugün yemek bile yok😂akşam iki şekildede bir şey yiyemicez zaten🤭
Ben o yüzden yemek saatini erkene çektim 😁😁
geldin mi kel
Geldim geldim de geri gidiyorum akşama güzel bi menü hazırlıyım 😁
Ya ben vazgeçtim aga yengeyle arkadaşlık edicem bu mutfak sevdasıdır.
Ya bırak ne anlarsın sen mutfak efsane rahatlatıcı bi ortam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum