DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Laaannnnnnnnnn
10 sayfa olmuş. Susun azıcık yetişemiyorum. 🤣Bana laf attın demi😂😂
-
@bozo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Laaannnnnnnnnn
10 sayfa olmuş. Susun azıcık yetişemiyorum. 🤣Bana laf attın demi😂😂
Etiketlemeyin beni bir ileri bir geri daha zor oluyor.
🤣🤣🤣 -
Arkadaşlar bütün bu bekleme sürecinde her ne kadar yazmasam da sürekli sizin mesajlarınızı okudum. Herkes teker teker umut dolu. Pandemi döneminde keyfim yerine geldi, benim gibi hayalleri olan insanları gördükçe. Umarım gerçekten isteyen herkese çıkar :))
-
Bekar olarak başvurup çıkması halinde evlenecek olanlar var mı? Sürece hakim misiniz. Bir connection kuralım derim
-
Heyecanımız yüksek inancımız tam ✌️
-
@istanbuladami
Valla ben evliyim hemde 3 çocuk var😊 -
@istanbuladami şimdiden başla ilk tanıştığınız anda ki resimleri toplamaya sonra tatile gittiğiniz resimleri bilgileri beraber neler yaptınız ne zaman teklif ettiğin tarih ne zaman isteme oldu gibi çok özel bilgileri her ikinize de soracaklar eğer bir fark çıkarsa ozaman antlaşmalı evlilik diye sorun yaşarsın. Bu dediklerini bir klasör yapman gerekiyor.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya bugün kadir gecesi ondan mevlanadan gideceğiz ama bir günlük. " Gel Gel Ne Olursan Ol Yine Gel"
Ertesi gün çarpılacak çok kişi var hissediyorum🤣
O anı bekliyorum bende sıradan geçirecek hepsini 😁
Hahahaa yaaa🤣
-
Öylesine başvurmuştum bana çıktı şimdi ne yapmam lazım @ayvalik10 🙈
-
@ayvalik10 ds 260 da evli olarak mı bildirme gerek yoksa bekar olarak doldurup göndermem gerekiyor mu, mesela konsolosluğa ya da kcc ye bir yazı göndermeli miyim o süreçlere hakim değilim. Hakim olmayan ve arayış içinde olanlar da varsa gol yememek adına bir connect kurulabilir
-
@Ping-PONG n’olduu senmisin bize gıcıklık yapan😂ben artık son 10 sayfayı pas geçtim yeter ya şiştim🤣
-
@bozo maaşallah Allah sağlık sıhhat versin :)
-
@Hyller hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
-
@istanbuladami hayır önce bekar olarak dolduruyorsun ondan sonra evlendikten sonra resmi olarak evlilik cüzdanı çıkınca mail atıyorsun KCC sana ds260 tekrar açıyorlar sen bilgi güncellemsi yapacaksın
-
@Hyller
Bir form doldurulacakmışız o neydi😂😂
Bir paket var dediniz eve mi göndereceksiniz😂😂 @ayvalik10 -
@istanbuladami sana yardımcı oluyoruz hatta sana onay alan kişinin mülakat deneyimini koyuyorum hala connect diyorsun
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/8217?_=1620454152592
-
@bozo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller
Bir form doldurulacakmış o neydi😂😂
Bir paket var dediniz eve mi göndereceksiniz😂😂 @ayvalik10@bozo işte bir foruma gelip baksalar aslında kimin daha çok istediğine şahit olup doğru kararlar verecekler 😁 Hani ikna olmaları gerekiyor ya burda İkna nın Allahı var 🙈
-
@istanbuladami
Sağolasın kardeşim çıksında sana bekar evide buluruz dert etme☺ -
Eşimin Meksika da iş durumu var beraber gidelim diyor tlc de de şu an Meksika evleri var ben umudu kestim arkadaşlar bu bir işaret oradan mülteci olarak gelirim artık.d
-
@Hyller en yakın uçağa binip gidebilirsiniz. Sizin işiniz eviniz hazırlandı sadece sizlerin gelmeniz bekleniyor. Havalanında isminiz yazılı bir kişi karşılıyor olacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum