DV2022 Bekleme Odası
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG kanada için kesin yolun çok özel değilse eğer nedir paylaşabilir misin
Özel değil ama forum kurallarına aykırı olabilir. Şu lottery muhabbetinden sonra crazycells ile konuşacağım. Anlatıcam uygun görürse Kanada odasında yazar. Sakladığımdan değil yani

-
Çok güzel günlerimiz olacak
️
-
@Ping-PONG ama üzdün

-
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
e konuşacağım. Anlatıcam uygun görürse Kanada odasında yazar. Sakladığımdan değil yani
Çok tehlikeli adamsın

-
@yldrmmm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG aracılar derken bildiğin tanıdığın öyle kişi veya kurum var mı acaba.ya ben ilkokuldan beri hep ingilizceden kaçtım hep kopyayla zar zor geçtim ama hiç pesimi bırakmadı keşke taa o zaman bu sorunun üstüne gitseydim
Yani paylaşamayacağım maalesef. Bence araştırırsanız siz de bulursunuz bişeyler ama lottery den sonra crazycells ile konuşacağım. Uygun görürse kendisi sizlere yardımcı olması için izin verebilir belki.
-
Heyecan var mı heyecan...

-
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Uff sen ne diyorsun kalpler ağızda

-

Şimdi heyecan , yarın dram kan gözyaşı

-
@panaroyak Allah gönlüne göre versin kardeşim ben heyecanlı değildim ne olduysa şu an elim ayağım titriyor.

-
@cüneyt-tarıkman Aman hocam sevinç göz yaşı olsun

-
@cüneyt-tarıkman Aman hocam sevinç göz yaşı olsun

İnş temennimiz o tabi ki

-
You have been randomly selected🥱
-
Var mı Amerika yaşam videoları çeken YouTube kanal önerisi, hem yeni kişiler keşfeder hem de vakit geçiririz
-
Gündüzüm Seninle Gecem Seninle
Ruhumun ızdırabını sana anlatamadım
Evlerinin önü boyalı direk
Evreşe yolları dar
Kara üzüm habbesi
Ayağında kundura
Rüyalarda buluşuruz
Taht kurmuşsun kalbime en derin yerindesin... Çıkarsa bu kart yeni Şarkı listem:) -
Congrucalitions.... Böyle başlasın lütfen

-
-
Tüm olay bu aga işte

-
@Rhonster Hocam sen buraların adamısın ya, inşallah gönlüne göre olur.

-
@cüneyt-tarıkman bu kafadan Amerikalı zaten Yağlıdere Giresun diyor baksana

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum