DV2022 Sonuç Odası
-
Her sene forumdan sürece hakim, bilgili, öncülük edecek en az bir kişiye çıkıyor greencard. Dv2020 @Muhtaradana Dv2021 @gucarslan bu sene de @Rhonster ya da @ayvalik10 'a çıkacak bence. Bunu buraya bırakıyorum

-
Bu ileti silindi! -
@YakupxK Yani bir umut başvuruyoruz hedeflerimiz varsa azmetmeyi bırakmamamız lazım
ve başvuru o kadar uğraştıran bir şey değil 365 günde 1 saatinizi bence ayırmalısınız
bellide olmaz ilk başvuruda talih size gülebilir ve bir daha bu heyecan stres karışımı yaşamazsınız 
-
herkes için hayırlısı olsun
-
@HGSre Söyledikleriniz çok güzel sözler.
Evet haklısınız ve dediğiniz gibi isteyen bekleyen kim varsa ilkinde veya sonraki başvurularında arzuları beklentileri gerçekleşir umarım.
teşekkürler cevabınız için. -
- başvurum, sonucu heyecanla bekliyorum.
-
@Alper-Çankaya ilk başvurduğumda lise mezunuydum , lisans ve önlisans bitirdim çalışıyorum , hala bana mısın demiyor ... bu kadar çabadan sonra inşallah Çıkar bizede dostum

-
@JohnColt bu sene senin senen olur inşallah, benimde 3.cü başvurum, hayırlısı olsun.
-
6.başvurum hadi hayırlısı yine yerimizi alalım

-
Reşit oldumdan beri başvuruyorum, her sene sonuçlardan sonra Ankaralı turgut nah çıktı şarkısını dinliyorum bu sefer değişiklik yaptım bir gün önceden dinliyorum.
-
son 24 saat, bana çıkacakkk

-
Çıktı kelimesi hiç bu kadar kıymeti olmamıştı

-
Umarım herkesin beklediği gibi olur, umarım herkesin hayalleri gerçekler olur. Umarım bana ve ailemde çıkar yeni bir hayat, yeni umutlar en önemlisi tedavimi gerçekleştiririm Tanrım, Rab isa duy sesimizi.
-
23 saat 25 dakika kalmış
-
Bende büyük heyacan ve hayallerle bekliyorum. İnşallah herkesin hayali gerçekleşir.
-
Evren mesaj yagmuruna boguldu bugun

-
@MySea ne dersin abi almış mıdır mesajımızı
-
@USA mesela bak dediğim konu bu. şimdi ilk kez öylesine başvuran birine çıkmasındansa size çıkması gerekir. hem sebat var hem gerçek bir niyet var hem adanmışlık var.. bence gerçekten rastgele olmamalı bu yaa

-
Allah’ım sen mevzuyu biliyorsun , şu mübarek günde edilen dualarımızı kabul eyle yarabbi , gönülden gitmek isteyenlere gitmesinde sıkıntı yaratmayacak vatandaşlarımıza Amerika Birleşik Devletine gitmeyi nasip eyle yarabbi

-
@nevzatyildizz Ah be kardeşim, keşke kazansan. Yol arkadaşı bir şekilde bulursun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum