DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
çok fena askerlik yaptım ben anlatsam varya yıllar sürer bitirmesi o yüzden anlatmıyorum.
Benimki askerlik anısından çok Şehit olan Korgenerali anmak oldu biraz daha

-
@dnzozdm Başvuru yaptığınız sayfadan
-
https://www.instagram.com/p/COk8UeCpbcS/?igshid=1ctl71s357a3j
Resmi Açıklama Geldi

-
@Emtee şu an için kendime bile bir aktivite bulamadım uyusam mı diye düşünüyorum

-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
https://www.instagram.com/p/COk8UeCpbcS/?igshid=1ctl71s357a3j
Resmi Açıklama Geldi

Bakanlik calisiyor

-
@physicismagister aynı şekildeyim can sıkıntısından saçma haberleri izliyorum

-
@MySea ekmeğimizin peşindeyiz

-
TLC de program izliyorum uzun zamandır. Evleri ya sev yada sat programı. Bu amerikalılar evlerinde çok fazla dolu cok eşya var. Saçma bi kalabalıkla dolu. Anlamıyorum bu amerikalılar bende mi öle olacam

-
Az önce bir şey gördüm bir instagram hikayesinde başvuruda bazı fotoğrafları sistem kabul etse bile diskalifiye oluyormuşuz haberimiz olmuyormuş ben olmuş olabilirim kendim çekmiştim bu vize pasaport fotoğraf uygulaması gibi bir şey ile hatırlamıyorum

-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Az önce bir şey gördüm bir instagram hikayesinde başvuruda bazı fotoğrafları sistem kabul etse bile diskalifiye oluyormuşuz haberimiz olmuyormuş ben olmuş olabilirim kendim çekmiştim bu vize pasaport fotoğraf uygulaması gibi bir şey ile hatırlamıyorum

bence böyle düşünme
çekilişden kazanamadım de öteki türlü kendini suçlarsın
zaten kimin niye kazanamadığını asla bilemeyeceğiz -
@physicismagister Uyumluluk programı ile tarama yaptınız mı yani gölgeli yada alt çene ve anıl hizası gibi detaylar fotoğraf nedeniyle diskalifiye olma ihtimali yüksek
-
@tolgasatir ahahaha evet kendimi üzmeyeyim

-
@Ramazan hiç hatırlamıyorum ama genelde baştan savma yapmam bir işi taratmış olabilirim talimatları takip etmiştim
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
TLC de program izliyorum uzun zamandır. Evleri ya sev yada sat programı. Bu amerikalılar evlerinde çok fazla dolu cok eşya var. Saçma bi kalabalıkla dolu. Anlamıyorum bu amerikalılar bende mi öle olacam

bana da öyle geliyo ya evler aşırı kalabalık özellikle eski evler kendimi parçalayasım geliyo, bide bu programlar çok mu eski ne bileyim evler arabalar çok eski geliyo gözüme
-
ve evet 23 saat 15 dk kaldı
-
@tolgasatir Bölümler genelde eski oluyor yeni sezonlar bazı programlarda daha gelmedi
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Bölümler genelde eski oluyor yeni sezonlar bazı programlarda daha gelmedi
eski derken çok eski yani 90 lar da çekilmiş gibi sanki hiç son model araba geçerken falan görmedim özellikle o ya sev ya sat da falan tarık ın kiler falan yeni belli de
-
@tolgasatir Hangi program mesela TLC Baştan sona izledim
-
Bizim evde sürekli tlc açık oluyor zaten malum başka kanallar açık olunca ey Biden sen kimsin ya demeyeyim diye sonuçta yeni başkanımız

-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Hangi program mesela TLC Baştan sona izledim
Ya sev ya sat , emlak avcıları ama ev yenileyenler değilde ev bulanlar varya 3 tane ev bulup hangisini seçiyosunuz kafası , tarık la sarışın bi çift var bir sürü çocukları olan onlar yeni belli
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum