DV2022 Bekleme Odası
-
@MySea kuponları nasıl topluyorsunuz ?
-
@Emtee Eve posta ile geliyor veya websitelerinden.
-
@MySea özel değilse ne kadarını ödediniz ne kadar indirim oldu diye sorsam
-
Yay! 24h
-
@Bekoray Tam hatirlamiyorum ama supurgenin fiyati $700 idi. Indirim ve kupondan sonra $450 civari odedik.
Utu $150 civarindaydi, $70 odedik.
TV hatirlamiyorum.
-
@Hyller 18 yaş altı için sadece defter parası ödüyorsunuz. 5 yıllık veriyorlar en fazla😊biz 2 yıl önce çıkardık.
-
@nevzatyildizz
-
@MySea güzel indirimler olmuş
-
@Özgenç 18 yaş altına değil öğrenciyse ve 25 yaşına kadar oluyor. Yani 21 yaşında öğrenciyse 4 yıllık veriyorlar. 10 yaşında öğrenciyse 10 yıllık veriyorlar.
-
@Özgenç 18 yaş ile alakası yok 25 yaşına kadar öğrenci olan herkes sadece defter bedeli ödüyor 2021 yılı için 180 tl olması lazım. Pasaport süresi ise 20 yaşın altındakiler için 5 yıllık, 20 yaşın üzerindekiler için ise 25 yaşını doldurduğu güne kadar geçerli oluyor.
-
@Özgenç, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller 18 yaş altı için sadece defter parası ödüyorsunuz. 5 yıllık veriyorlar en fazla😊biz 2 yıl önce çıkardık.
galiba öğrenci olduğu an öyle oluyormuş bebek olunca nerdeyse bizden pahalı fiyatlar
-
@Bekoray 20 yaşının altında olanlar için de tek seferde en fazla 5 yıllık basılabiliyor süresi dolunca yeniden harçsız öğrenci pasaportu alınabiliyor.
-
@MySea hocam epey.com sitesini biliyor musunuz bilmem ama bunun gibi site veya siteler var mı Amerika'da. Aşırı yararlı ve çok güzel bir site. Hem fiyat karşılaştırması hem ürün puanları hem de çok ayrıntılı filtreleme yapabiliyoruz bulunmaz nimet bu site bence. Amerika'da da bu siteden varsa bunu öğrenmemiz çok iyi olur.
-
@nevzatyildizz hocam ben 18 yaşında aldım pasaportu ve 7 yıllık sadece defter bedeli ödedim yani 25 yaşına kadar oluyor.
-
@MySea Gerçekten çok iyi fiyatlar. Peki kullanımında adet sınırı var mı ? Eğer adet sınırı yoksa ve bu tarz kampanyalar sürekli varsa insanların neden obezite olduğunu anlamış olduk :)
-
-
Bu yıl 6.başvurum hadi hayırlısı
-
@Bekoray Ben 21 yaşında aldım bana 4 yıllık, kardeşim 19 yaşında aldı ona 5 yıllık pasaport verildi. Görevli maksimum 5 yıllık verilebildiğini söylemişti ama siz 7 yıllık aldıysanız ben üstüne bir şey diyemiyorum :)
-
@MySea teşekkürler inceleyeceğim. Mesela amazon filtrelemesi çok basit olan bir site gıcık oluyorum ona. Newegg var onunda filtrelemesini beğenmiyorum.
-
@nevzatyildizz ben bunu görevlinin kıskanması ya da bilgisizliği olarak yorumluyorum. Tabi kanunlar değişmediyse
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum