DV2022 Sonuç Odası
-
@optimistic Hahahahaaa amiin
-
Geldik yine ahha bakalım 2.de çıkar inşallah.
-
İlk çekiliş ilk heyecan buradayız. 1 de 1 olsun bizim olsun
-
son 2 gün geldi gene aynı heyecan bakalım en iyi olur umarım.
-
Kötü geçen son bir yıldan sonra inşallah cumartesi akşamı yüzümüz güler.. Gönülden isteyen herkes gider inşallah :)
-
ilk kez başvurdum heyecandan uyuyamıyorum
-
Herkese bol şanslar dilerim 🙏🏻
-
- başvurum yaş 39 buda çıkmazsa 1 defa dah deneyip kaderime kusecem . köle gibi çalışıp.bekçiliğe devam
-
İlk kez başvuruyorum. Sonuclari bundan mi bakacaz? Bi de uçak biletiyle iş bulmayi amerika hallediyo dimi. Çünkü bende para yok. Pasaport numarasını bile internetten bulduğum bi numarayı yazdim. Pasaport da yok? İngilizcem yok. Gidene kadar burda özel kursa gonderiyomus amerika. Her şehirde var mi kurs? Bi de kursa gidip gelirken yol parasını ödüyorlar di mi? Yaaa... gitmesem mi ya... Hem amerika bitmiş. Koronanan cok şeyapmislar.. Avrupada bizi kıskaniyeaahh..
-
Herkes için en iyisi olması dileğiyle...
-
totem yapıcam bu sefer açıklandıktan sonra son ses müziği açıp Şarkının tam patlama yerinde sonucu açıcam. Mükemmel olmazmı ama :d
-
Kader bize de gülmesin mi be
-
“ Bende kazandım , Acaba Amerika’ya kadar yol arkadaşlığı yapacak var mı ? “
Diye yazmak istiyorum , yazmayayım mı yani şöyle bi cümle dostlar ? 😌
-
@optimistic temmuz ağustos değilde totem yaptım haziran 22 de bakıcam ben. nasipse kızım dünyaya gelicek onun şansına inşallah çıkar bu sene :)
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@optimistic temmuz ağustos değilde totem yaptım haziran 22 de bakıcam ben. nasipse kızım dünyaya gelicek onun şansına inşallah çıkar bu sene :)
ama dv260'ı gönderdiğin tarih belirli bir tarihten geç olursa sıralamanı etkiliyormuş ama bu konuda en doğru bilgili @ayvalik10 verir heralde
-
@Tayfun-Durkaya 4 ay sonra mülakatlar bitecek sende gidenlere el sallarsın
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@ayvalik10 Arkadaş 2022 Haziran değil 22 Haziran 2021 diyor bence
-
@nevzatyildizz o zaman sorun olmaz
-
ilk başvurum, hadi bakalım bekliyoruzz :))
-
@HGSre Baya azimlisiniz maşallah :) ben başvurmuştum bir kez önceden ama sonuca bakmadım unutmuşum. Son 3 yıldır başvuracağım diyorum bir şey oluyor başvuru süresini kaçırıyordum hep. Kısmet bunaymış. Pek ümidim yok ama bakalım hayırlısı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum