DV2022 Bekleme Odası
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@abrakadabra Evet yapabilirsiniz. Eğer zaten orada eğitime devam etmekse amacınız, buradaki yüksek lisansın pek bir faydası olmayacaktır.
Aslında eğitime devam etme gibi bir amacım yok. Sadece sistemi anlamaya çalışıyorum ve orada ne mezunu sayılacağımızı merak etmiştim. Ama bunun net bir cevabı olmadığını anladım :)
-
Kaldı 2 gün bakalım %1 link dilimde olabilecek miyiz ? :D
-
Daha önce 3 gün uyumuşluğum var çocuk olmasa yatıp cumartesi akşamı uyanıcam anlamadan geçsin 😄hani diyette olursun aklın buzlukta ki pizza da olur hani sigarayı bırakcam bu son dersin beynin sigara diye bağırır sanırım bağımlı olduk bizde greenkarta
-
@Zelene Yarın çok yavaş geçecek. Cumartesi çok hızlı geçer hiçbir şey anlamazsın :)
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Daha önce 3 gün uyumuşluğum var çocuk olmasa yatıp cumartesi akşamı uyanıcam anlamadan geçsin 😄hani diyette olursun aklın buzlukta ki pizza da olur hani sigarayı bırakcam bu son dersin beynin sigara diye bağırır sanırım bağımlı olduk bizde greenkarta
ben zaten farkındaysan siteye de bağımlı oldum çıkamıyorum siteden , başka türlü zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor.
-
@Zelene :D ben 1 sene bakmadım bakmadım şimdi geçen gün bir mail geldi bu forumdan dedim bir girip bakayım millet yazıyor baktım sonuçlar yanaşmış :D ben eylülde sanıyordum :D iyi ki girmişim foruma :D
-
Türkiye saatiyle kaçta açıklanır bilen var mı ?
-
@tolgasatir hahha aynen kafam foruma bak foruma bakkk birşey de olduğu yok da konudan kopunca sanki çıkmaz gibi geliyor oğlum buradan gelen mesajın iletisi sesini çok seviyor bana da dıt yapsın bende okucam diyo alıyor telefonu bir vamıs bı yokmuş 😄
-
@mutlukurt0534 12 amerika 7 saat bize koy 19.00
-
@ayvalik10 Çok sağol ustam akşam hepimiz öğrenicez yani çıktı mı yoksa seneye bekle mi :D
-
@mutlukurt0534 19.00
-
ama sistem kilitlenir heralde :D kaç saate görebileceğiz sonucu acaba
-
@Emre-Kalafat 19.30 - 20.00 gibi girenler vardı valla ben kasmam iftarı yaparız ondan sonra bakarım girmiyor mu sahurda deneriz
-
@Emre-Kalafat en son ki çekilişte bir 10-15 dakika çökmüştü sonra toparlamisti diye hatırlıyorum site, Max 1 saate garanti öğrenirsiniz
-
@ayvalik10 Az önce babamla konuştum öyle bir şey olursa asla geri tepme diyor. Annem bizi mi bırakıcaksın diyor :D Duygusal yanaşıyor ama yapacak bir şey yok :D Çıkıpta gitmezsem çok kızarım kendime çünkü. Bu yüzden ailece oturup bir karar alıcaz. Güzel tarafı şu ben bekarım. Yani sizlerden benim masrafım kat ve kat daha düşük. Eyalet seçimi konusundada ailem olmadığı için her yerde kalabilirim :D :D
-
Geçen yıl ki o bir ay ertelenmesi demoralize etmisti Forumu herkes karalar başlamıştı şuan ki gibi hissetmemiştim hep umutsuzluk vardı konuşmalarda
-
@mutlukurt0534, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 Az önce babamla konuştum öyle bir şey olursa asla geri tepme diyor. Annem bizi mi bırakıcaksın diyor :D Duygusal yanaşıyor ama yapacak bir şey yok :D Çıkıpta gitmezsem çok kızarım kendime çünkü. Bu yüzden ailece oturup bir karar alıcaz. Güzel tarafı şu ben bekarım. Yani sizlerden benim masrafım kat ve kat daha düşük. Eyalet seçimi konusundada ailem olmadığı için her yerde kalabilirim :D :D
Ben evliyim o yüzden çıkarsa çok zor olacak şaka şaka bekar olanlara üzülüyorum ne yapacaklar oralarda bir başlarına eşimle amerika turu atmak için sabırsızlanıyorum.
bence evli olmak çıktıktan sonra daha avantajlı -
@Zelene Geçen yıl mahkeme olayları felan çok karışık bir düzen vardı hiç bir şey anlamamıştım ama bu sene daha berrak biden sebebiyle sanırım.
-
@Emre-Kalafat Emin ol abi bekar olarak yaşamak daha kolay. İçine kuşku düşürmek istemem ama. Evli olunca hiç bilmediğin güvenmediğin bir yerde yaşarken insanın aklı hep eşinde kalır. Şahsen benim kalırdı gözüm arkada.
-
@TughanTug Ben de New York istiyorum hatta kiralık ev bile buldum bakalım hayırlısı :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum