DV2022 Bekleme Odası
-
@go_to_usa Eğer çıkarsa west palm beach-miaminin kuzeyi, yada austin gibi düşünüyorum oralarda arkadaşlarım olduğu için hayırlısı bakalım..
-
https://www.amerikaninsesi.com/a/3730914.html 2017 için ama pek fark olmaz sanırım.
-
çekilişi kazanırsak sosyal medyadaki küfürlü/ırkçı vs. yorumlarımız vize almamızı engeller mi görürlerse?
-
@gagappug ülkeniz hakkında atıp tutan kişileri siz kendi ülkenkz olsa alır mıydınız? Ufacık yanlış bilgilerden bile vize almanız engellenebilirken böyle şeyler çok yüksek ihtimalle engelleyecektir görülürse.
-
@Batuhan-X ama yorumlarımın amerikayla ilgisi yok ki?
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Heyecan oldu mu?
İlk dk oldu sonra geçti 😂
-
@gagappug günaydın DS260 formunda sosyal medya kullanıcı bilgilerin istenilecek daha sonra bahsettiğin gibi olayların varsa amerika için bile OLMASA seni potansiyel tehlike olarak görebilir. Ondan dolayı ret alma ihtimalin OLABİLİR şimdi soracaksın tek tek hesaplara mı bakacaklar hayır değil sadece kuşku duyarlarsa evet bakacaklar. Sadece kuşku durumunda ayrıntılı inceleyecekler
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gagappug günaydın DS260 formunda sosyal medya kullanıcı bilgilerin istenilecek daha sonra bahsettiğin gibi olayların varsa amerika için bile OLMASA seni potansiyel tehlike olarak görebilir. Ondan dolayı ret alma ihtimalin OLABİLİR şimdi soracaksın tek tek hesaplara mı bakacaklar hayır değil sadece kuşku duyarlarsa evet bakacaklar. Sadece kuşku durumunda ayrıntılı inceleyecekler
Üstad ds260 deyince aklıma geldi. Benim ds260 formundaki en korktuğum kısım geçmiş adresler bölümü... Ben dün ne yediğimi hatırlamam 16 yaşından beri bulunduğum adresleri nasıl yazacağım??
-
@denizci10 hemen gönderiyorum sana linkini
e devlete giriyorsun aşağıdaki başlığı yazıyorsun sana kayıtlı tüm adresler çıkıyor Kuruma ibraz KCC yazarsınTarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama
-

Kazanmışsın evde kutlama yapıyorsun o sırada tepemize Çin uydusu düşüyor... bu tam benim başıma gelebilecek bişey 🤣🤣
-
@denizci10 hemen gönderiyorum sana linkini
e devlete giriyorsun aşağıdaki başlığı yazıyorsun sana kayıtlı tüm adresler çıkıyor Kuruma ibraz KCC yazarsınTarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama
Hadi be böyle bişey olduğunu ilk kez duydum ve gördüm... harbiden bütün hepsi var... sağolasın üstadım... büyüksün vesselam...
-
@denizci10 biz aileyiz elele tutşarak amerikaya gidicez koridordan uçağa giderken de önümüze gelen 100 tekme deriz sıyırdık deriz :)
-
@denizci10 biz aileyiz elele tutşarak amerikaya gidicez koridordan uçağa giderken de önümüze gelen 100 tekme deriz sıyırdık deriz :)
Hahahhaaa... eskiden çok iyi yapardım... inşallah yine yaparız... çok sağol
-
Günaydın, iki gün sonra büyük gün💃💃adres olayı çok sıkıntı hatırlamakta zorlanıyor insan. Birde benim babam askerdi gezip durduk😊3 orda 5 burda.
-
@Özgenç yazdım ben nasıl bulacağını siz okumadınız mı e devlete bu başlığı yazın daha sonra kuruma ibraz KCC
Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama
-
@ayvalik10 Yok okudum teşekkür ederim yazacaktım😊sabah mahmurluğu ile mesajı tamamlamadan gönder dedim😁heyecan bastı.
-
2 gün kaldı sabah sabah bir heyecan bastı :)
-
@ozlemmm valla uyku tutmuyor😁
-
ben çok girdim çekilişe ama bu sene bir umutluyum, hakkımızda hayırlısı çok amin Allahım :)
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee valla hıdırellezde diledik gülün altına gömdük bakıcaz, gerisi şans artık 😂
Aynen aynen. Bayağı bi detay ve kronoloji verdim bu sene istiyorum anasını satayım. Evren Tanrı Allah Kutsal Ruh Hıdır İlyas her güç bana isteklerimi verebilir. Hepsine inanıyorum. Hepsinden istiyorum. İstedim. Oldu. Evet x 3 😅😅
Puhahaha bu yıl bzimkide çok detaylı oldu😂büyük kız kuzey ABD haritası özgürlük heykeli küçük Brooklyn köprüsü Abd bayrağı çizmiş gidiyoruz biz yani kesin😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum