DV2022 Bekleme Odası
-
@bidünya yürü beee 😁
-

-
@Hyller ahaha meksikalilardan fırsat bulursak eğer inşaat sektörünü ellerini geçirmiş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 😀
-

-
@yldrmmm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller ahaha meksikalilardan fırsat bulursak eğer inşaat sektörünü ellerini geçirmiş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 😀
Evet öyleymiş çok ucuza çok çalışıyorlarmış 😁
-
sonuçlar TR saatiyle saat kaçta açıklanıyor?
-
@Jackhead 19 .00 show ana haberde
-
@Jackhead, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
sonuçlar TR saatiyle saat kaçta açıklanıyor?
@Jackhead 19:00 da 😁
-
@Hyller bizde daha ucuza çalışırız afganlar gbi 😂
-
Excel tablosu kaçıncı sayfadaydı bulamadım ? Şu kazananlarla ilgili olan
-
-
@YapayalnızGotoU-S Teşekkür ederim:folded_hands:
-
@HAYAT Rica Ederim. Herşey Gönlünüzce olsun..
-
Umarım hepimiz için. Çok merak ediyorum bu isteden gidenler oralarda kendi mesleklerine devam edebildiler mi acaba?
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 remzi kulenin direk cevabını atıyorum abi ;
ABD içinden e2 icin uygun. Bununla ilgili videolarımı seyredebilirsiniz.30bin dolara hediyelik eşya dükkanı dedim. Bu cevabı verdi. Sonra sordum türkiyeden yetmiyor yani öylemi doğru mu anladım?
Mutlaka E2 videolarıma bakın orada örneklerle anlattım. İyi günler
Dedi
Yani turist vizesi ile gidip sürece orda başlasak yetecek mi anlamadım kafada deli sorular 😂
Onun videolarında türkiye den e2 ye 100 bin dolar gibi yatırım ile başvurmuyorsan alman imkansıza yakın... abd den başvuru yaparsan çok büyük ihtimalle alırsın... kendisi böyle diyor videosunda... yani demem o ki bence yetecek abd den başvuru yaparsan.
-
@HAYAT O listeden henüz giden yok..Geçmiş senelerde listede bulunanların (Şanslıların) büyük oranda mesleğinden farklı işlerde çalıştığı anlaşılıyor. Tolga korel mesela Aktörlükten Tır şoförlüğünee..
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu izledim bir kaç videosunu ben canım. Türkiye den başvuru da 100 bin dolar net değil ama olası bir tutar 5 yıl alıyorsun diyor Amerikadan başvuru da 3 yıl daha az tutarlar olabilir anladım ben. Ama hep en baştan bir avukat ile başlayın işe diyor üstüne basa basa. Avukat ne kadar tutar onu hiç bilemedim.
E2 için 5500 $ istedi bir avukat...
-
@YapayalnızGotoU-S Bu da ne büyük şanssızlık kazan ama gideme :( Umarım bu sene kazananlar için her şey yolunda gider.
-
@YapayalnızGotoU-S Son yıllarda etrafımda gülen insan göremediğimi ,herkesin siyah gibi karamsar renklerden oluşan elbiseler giydiğini, güven duygusunun gerçek manada iflas ettiğini, espri anlayışının keza aynı şekilde bittiğini, Koltuk savaşlarına ve benzeri durumlar gözlemliyorum. İnsan bu durumlarda ne düşünür? Şahsen sonuç cümle olarak; "Amerika olsun da her işi yaparım" kuruluyor bende. Güzelim Türkiye'den gidebilmek için çabalıyoruz.. Buna çabalamamıza sebep olanlar Utansın diyeceğim ama, faydasız yani...
-
@YapayalnızGotoU-S Anlayacağınız Bir "Balık MEMO" hikayesine ihtiyacım var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum