DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG evet napacan hediye mi edecen kanka :D
-
ben de totem yapıp star spangled banner eşliğinde sonuçlara bakmayı düşünüyorum bakalım
-
@MySea şuan sarma ve boşnak böreği ama ortaya bir de kısır lafı atıldı abi :D
-
@Rhonster Hmm fakir fakir ha 🤣

-
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea sanki kendi sofrası alala @Zelene boşnak böreğine fakir dedi @Hyller senin de sarmana abla görün bunları görün.
Amerika'da hergun boyle 😁🤣
-
@MySea :D
-
alın size video
https://www.youtube.com/watch?v=PaVmFfi0JBE -
Herkese Selamlar..
Uzun zamandır forumun sessiz takipçilerindenim..Her bölümü okumaya çalışıyorum..
İnşallah 8 mayısda güzel sonuçları burada birbirimizle paylaşmakta kısmet olur.. -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea parmak hesaplamaları başladı bekar gelse 600 dolar aile gelse çocuksuz 1000 dolar aile çocukta var 1200 dolar avuçlar kaşınmıştır :)
Tuh ya butun oyun bozuldu iste 🤑🤑
-
@Ramazan ben bayıldım çok güzel olmuş👍🏼
-
@Rhonster kısır sarma börek ne ararsan var olacak merak etme sen güne çevircez 😁
-
Sonuçlar açıklanınca belki bir buluşma ayarlanır 🤔 Pandemi filan ama maske takarız mesafeyi koruruz olmaz mı @ayvalik10
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG evet napacan hediye mi edecen kanka :D
Ne yiyoruz. Ben tokum ben İstanbul’ un göbeğinde bahçemde puro mu içiyorum. Karnım tok. Bir Tampa olmasada 🤣🤣🤣

Bunlarda cumartesi akşamına 🤣🤣🤣

@MySea abim bana çıkacağını söylemiş gaza geldim. 🤣
-
-
Amarığaaa bizi kıskanıyüüüü
Hadi ya ne geçmez 1 haftaymış bu ilk kez başvurunca böyle oluyor demek =) -
Online alışveriş batağına düştüm çıksa da kendimi frenlesem
-
@denizci10
Tampaya +1 mülteci bileti lütfen =) -
@Zelene Ben o kadar gideceğime inanmışım ki kaç aydır götürmesi zor olur diye kıyafet/eşya almıyorum :D
-
@Zelene Burada daha yaygin online alisveris! Kurtulmak zor olacaktir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum