DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler Aynen abi niye olmasın. Zaten uygulama önümüzde haritadan bakıyorlar nereye götüreceklerine :D siparişi. Bizde yaparız ne var yani. :D Atlarım bisiklete :D
-
valla ben çıkarsa şirketin abd ortaklığı var şirketle konuşucam ben onlara monteleyin diyeceğim ama tabiki sadece söylem olur mu olmaz mı bilmiyorum o iş olursa para göstermeme bile gerek kalmaz çünkü adamlar gelmeden evimi arabamı ayarlarlar relocation pakage sağ olsun.
-
-
@Emre-Kalafat idari işlem olabilir kanımca
-
@renksizcocuk eski cevabı cevaplamışım :(
-
@Chandler Çok teşekkürler abi izleyeceğim.
-
@renksizcocuk :D olur bazen :D normaldir :)
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bence hylere çıkacak gibi
@Chandler çok istiyorum çok isteyen herkese çıksın inşallah 🙏
-
@mutlukurt0534 bize çıkarsa özel derste indirim var mı hocam 😁
-
@xackletaker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben kaçıyorum seneye olacak loto için totem yapıp 1 yıl foruma girmiyorum :D "Aa unutmuşum bakayım çıktı mı" taklidi yaparım artık seneye.
Şimdiden DV2022 talihlilerini tebrik ederim, çıkmayanlarda çok takmasın önünüzdeki maçlara odaklanın :)
Benim tahminim @ibrahimasar , @denizci10 , @hadi-BE , @Hyller bu 3 abim veya ablamdan 1 tanesine çıkar diyorum...
Herkese bol şans!@Chandler @Joey @xackletaker El birliğiyle göndereceksiniz beni inşallah. Öyle tek olmaz. Siz de gelin inşallah. Anca beraber kanca beraber.
-
@ibrahimasar abi başkan olarak elim uzun çoktan KCC ile iletişime geçtim bastılar bile senin vizeyi sadece günü bekliyorlar.
-
O değilde saygı değer tampacılar amerikadaki en yüksek işsizlik oranı floridayamış :D anladığım kadarıyla orası zengin mekanı :D siz ne yapacaksınız orada .
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
n
Zengin olucaz olm. Akıllı olan işini götürür :)
-
@Hyller Çıkarsa söz oraya gideyim Türkiye'de ki arkadaşlara indirim yaparım :D
-
@Emre-Kalafat şehir şehir bakman lazım buna Tampa en düşük oranlara sahip. Florida'nın ghetto su çok normal bir durum o
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar abi başkan olarak elim uzun çoktan KCC ile iletişime geçtim bastılar bile senin vizeyi sadece günü bekliyorlar.
Ben de geçen sene öyle totem yapmıştım. Seçildim açıklanma gününü bekliyorum diye. Yalnız şu DV2020 ve DV2021 de iyi ki çıkmamış. 3 tel saç var kafamda, önce beyazlatır sonra dökerdim. Rabbim bazı şeyi vermemekle hayıra sevkediyor işte.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat şehir şehir bakman lazım buna Tampa en düşük oranlara sahip. Florida'nın ghetto su çok normal bir durum o
Sİzi ziyarete gelirim :D ben bana iş yok orada :D
-
@Emre-Kalafat belli olmaz çıkar :) var burada IT ci olarak çalışan arkadaşlar.
-
İngilizce bilmek, hem de öğretecek düzeyde bilmek büyük artıdır. Mülakatı ingilizce yapmanız zaten size artı puan. İyi bir sıhhi tesisatçı doktordan daha kolay gider. Doktor gider gitmez hemen doktorluk yapamıyor. Belli bir süre denklik gibi bir eğitim almak ve sınava girmek zorunda. Ama sıhhi tesisatçı gider gitmez saati 50, 60 dolara iş bulur, paraya para demez. İngilizce de bu tür avantajlardan bir tanesi. Mesele biraz göreceli. Amerikada ki işgücü ihtiyacına ve mesleğin hemen yapılıp yapılamayacağına bağlı. Tabi ki doktor önemli bir meslek ama dediğim gibi bir sıhhi tesisatçı ve ya elektrikçi de en az doktor kadar önemli. Ama bence uber lyft yapacaginizi söylemeyin. İngilizce kursunun yanısıra yapabilenler bu bahsettiğim meslek kurslarına gitsinler.
-
@Emre-Kalafat Junior yazılımcı olarak bende Austin istiyorum :) hepimiz için en güzeli olsun inşallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum