DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
geçen sene 29k ya AP ye kalan oldu @Emre-Kalafat gittiğin yer yaptığın meslek herşey etkiliyor.
Ap nedir brom ?
-
@Rhonster Gittiğin yer yaptığın meslek derken ?
-
@Emre-Kalafat Associated Press
-
tamam vurmayın gittim :D
-
@Emre-Kalafat git durumunu düzelt ya da eksik birşey varsa tamamla demek kısaca :D
-
@Emre-Kalafat para olarak maddi yetrsizlik sonucu senin vize basılmaman demektir. Gidip daha çok para getir ondan sonra vize basılır. Ne kadar köfte o kadar ekmek yani
-
@Rhonster mesela ben İngilizce öğretmeniyim Tesol belgem var. Fakat koronadan ötürü özel ders veriyorum. Kurumdan ayrıldım. Bu benim vizemi nasıl etkiler ki ?
-
@Emre-Kalafat Administrative Process demek idari işlem yani gerçek anlamıda.
-
@mutlukurt0534 neden etkilesin ki maddi anlamda mı anlamadık
-
@xackletaker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben kaçıyorum seneye olacak loto için totem yapıp 1 yıl foruma girmiyorum :D "Aa unutmuşum bakayım çıktı mı" taklidi yaparım artık seneye.
Şimdiden DV2022 talihlilerini tebrik ederim, çıkmayanlarda çok takmasın önünüzdeki maçlara odaklanın :)
Benim tahminim @ibrahimasar , @denizci10 , @hadi-BE , @Hyller bu 3 abim veya ablamdan 1 tanesine çıkar diyorum...
Herkese bol şans!
-
@mutlukurt0534 birşey diyemem mülakatta gösterdiğiniz para ve seçtiğiniz şehir etkileyecek büyük oranda gerisi teferruat.
-
@ayvalik10 Yok arkadaş dedi ya vizenin çıkması mesleğe bağlı diye ondan sordum.
-
@Rhonster Anladım hocam. Meslek olarak olmasa bile parasal anlamda tam değilse sorun olabilir dediniz. Şimdi anladım. Valla kafamda kurduğum bir plan elbet var. Ama kalkıpta 30k 20 k değil olmasına gerek olduğunuda düşünmüyorum. Çünkü tutumlu bir insanım. Ben iş bulana kadar o parayla geçimimi hayli hayli sağlarım diye düşünüyorum :)
-
@mutlukurt0534 mesleğe bağlı derken abd den iş teklifi gelmiştir gider gitmez başlayacaksınızdır bunu konsolos a beyan ederseniz 6k ile vize alabilirsiniz. alanda oldu zaten.
-
@mutlukurt0534 hayır ya kim dediyse ters söylemiş sadece maddi olarak göstereceğin miktarda oynama oluyor. Mesela 2 kişi var biri sen diğeri doktor sen ev tapusu + 15.000 dolar gösterirken doktor olan tapu + 5.000 dolar olabiliyor maksat hemen gidip doktor iş bulabilir ondan ona senin gibi bakmıyorlar
-
.,.,.,.,
-
@Rhonster İş teklifi gelmedi yalan diyemem. Ama enazından güzel bir şekilde özel ders vererek geçimime katkı sağlar ve başlangıçta orada bir geçim sağlayabilirim diye düşünüyorum.
-
@mutlukurt0534 yabancılar için türkçe eğitimi de verebilirsiniz aslında abdde
-
@ayvalik10 mesleği değil aldığı iş teklifi önemli ya da abd de hızlı bir şekilde sektöre atılabileceği bir mesleğe sahip olmalı dediğin çok farklı şeyler doktor olarak direk abd de iş hayatına atılamıyorsun bu bir eksi. 3 4 farklı aşamadan geçmen gerekiyor nerdeyse 2 yıl sürüyor bu da.
-
@mutlukurt0534 olabilir neden olmasın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum