DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat rüyanın başlangıcı bence vize basılı pasaportlar eline gelince başlar yoksa 8 mayısta başlamaz önümüzde en canlı 2 yılın örneği var.
bu sene kazananları bekleyen en büyük gerilim sanırım bu pasaport basılı almadan kimse rahat edemeyecek, gerçi alıp gidemeyenler bile var sanırım uçağa binip pasaport dan geçince derin bir nefes alabilecek kazanan kişiler
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat rüyanın başlangıcı bence vize basılı pasaportlar eline gelince başlar yoksa 8 mayısta başlamaz önümüzde en canlı 2 yılın örneği var.
bu sene kazananları bekleyen en büyük gerilim sanırım bu pasaport basılı almadan kimse rahat edemeyecek, gerçi alıp gidemeyenler bile var sanırım uçağa binip pasaport dan geçince derin bir nefes alabilecek kazanan kişiler
kesinlikle katılıyorum ama sonuç olarak çıktı diye sevinmeyek temi. (gerçi ben çıkmasında tırsıyorum :D çıkmazsa okadar üzülmem yani)
-
Sonucu anında öğrenebiliyor muyuz ? yoksa site çökmesi falan oluyor mu
-
Yine hatırlatmakta fayda var. Eğer kazanırsanız ve numaranız biraz yüksekse temkinli sevinmek lazım. Bu şekilde kart çıkıp sonrasında sıra gelmeyen çok kişi var, buna ben de dahilim.
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yine hatırlatmakta fayda var. Eğer kazanırsanız ve numaranız biraz yüksekse temkinli sevinmekte fayda var. Bu şekilde kart çıkıp sonrasında sıra gelmeyen çok kişi var, buna ben de dahilim.
bence sıra numaran 1 bile olsa temkinli sevinicen :D mulakatta elene bilirsin hala ihtiamal düşükte olsa :D çıkma ihtimalide düşün öyle düşünmek lazım.
-
Günaydın forum
-
@Emre-Kalafat Bence ne olursa olsun "you have been selected" yazısını görünce sevinmeli tabii ki dediğim gibi sıra önemli yine de. Çünkü yüzde 1'den düşüktü sanırım çıkması ve bunu başarmış oluyorsun :)
-
@this-time89 ben bakmıştım çıkma ihtimali okadar düşük değil %1 den az fazla ama vize alıp amerikanyaya gitmek %0.44 katılanlar arasından. neyse çıkarsa her türlü balkonda rakı keyfi oruç tutan arkadaşlar k.bakmasın valla :D benim kutlama anlayışım balkonda rakı balık :D
-
@Emre-Kalafat ramazanda balkonda rakı balık keyfi ihtimali yüzde 1 olduğuna göre komşular zaten kusura bakmazlar
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat ramazanda balkonda rakı balık keyfi ihtimali yüzde 1 olduğuna göre komşular zaten kusura bakmazlar
komşulardan yana sıkıntı yok :D bizim bina komple ateist zaten :D kimse oruç tutmuyor:D
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yine hatırlatmakta fayda var. Eğer kazanırsanız ve numaranız biraz yüksekse temkinli sevinmek lazım. Bu şekilde kart çıkıp sonrasında sıra gelmeyen çok kişi var, buna ben de dahilim.
evet buda bambaşka bir sorunsal, hiç bir sorun çıkmasa bile sıranız gelmeyebilir
-
@Emre-Kalafat iyiymiş ben ilaç alıyorum o yüzden benim için de iç
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
iymiş ben ilaç alıyorum o yüzden benim için de iç
çıkarsa bir büyük deviricem içebildiğin herkes adına içicem söz D:
-
@Emre-Kalafat mülakattan elenmek çok zor çünkü senin elenmemen için herşeyi yapıyorlar. Sen yanlış evrak gönderirsen ds260 ile gönderdiğin evraklar tutmuyorsa tabiki de sana güvenmez. Para yetmedi mi sana zaman veriyor para bulup arttır tekrar gel diyor yani sen kendin hakkında yanlış bilgi vermedikçe elenmezsin
-
@tolgasatir eğer elinde vize basılı pasaportun olupta gitmiyorsan senden şüphe duyarım madem ki gitmicen neden bu kadar çile çektin sonuçta uçuş yasakları kalktı sonra 6 ay geçse bile seni içeri aldılar. Yani bahanen pasaport sahibinin kendisi
-
Önce bi çıksın da adım adım sevinci yaşamak lazım .. 2020 DV şanslıların yarısının mahkemesi devam ediyor. Aile olarak ben ve kızım almışken eşim vizesini alamadı. Hem e mülakata katıldı, red yemedi. vize ücreti ödedi vs. vs. ABD adaletinin acımasız olduğunu gördüm. Aileyi böldü resmen. hal böyleyken 2021 mülakatları hiç başlamamışken 2022 seçim olsa bile maalesef önümüzdeki 2020-2021 konusu çözülmeden sıra gelmeyecek zaten. Rutin hayatınıza devam ederken ABD gideceğim diye hiçbir şeyi ertelemeyin. ZAMAN gösterecek her şeyi ve ZAMAN yönlendirecek hepimizi. Bu demek değildir ki sevinmeyin, hayal kurmayın, araştırmayın vs. Sadece her şeyi sırasıyla yaşamaya çalışmak en güzel. Seçilmiş olunca tabi ki çığlık atın sevinin. sonra 2 adımı,3 adımı yaşayarak göreceksiniz ama çok kaptırırsanız hayal kırıklığının dibini yaşarsınız.. arabasını erkenden satıp panikle 8.5'lardan usd alıp zarar etmek mi, gidememek mi, avukata para göndermek zorunda kalmak mı bunların yaşandı maalesef. TEMKİNLİ OLUN SADECE.. HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN.
-
@hope34 eşiniz nerede şu anda
-
@hope34 tam tersi amerika dört gözle 1 ekimi bekliyor. Sonuçta 2020 - 2021 1 ekim itibaren hakları gidiyor ki. Resetleyecekler. 1 ekimde yepyeni bir başlangıç yapacaklar şu anda film koptu ankara da kime el atacaklar sırada bekleyen 10 çeşit vize türü var. O yüzden hepsini ya iptal ediyorlar ya da ileri atıyorlar.
-
Birde bu sene çıkmazsa anında Turist vizesine ya da başka vize türüne başvuru yapmayı denemek lazım bence. Eşimin Turist vizesi olsa belki GC olarak gelemezdi ama yine gelirdi ABD'de de süreci başlatırdık.. Şimdi Hiç bir şekilde vize süreci ilemiyor. Eşi kızı ABD gidecek o TR 'de kalacak vs. vs. Seçilmiş olmakta yetmiyor. Özellikle Aileler için.. Bölünmek çok zor. Aileler gittiğinde hayat kurmaya başlarken zorlanır. Tek gitmek iyice zor gözüküyor. ALLAH'TAN HAYIRLISI diyoruz..
-
@hope34 turist vizesi için şu anda başvuru girip 160 dolar öde sana mayıs 2022 verecekler mülakat tarihi demek istediğim olay bu önce bir masayı temizlesinler sonra önlerine bakacalar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum