DV2022 Bekleme Odası
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller abla duy duy @hascerob hiç Tampa'yı düşünmemiş bile zaten gideceği yer Kansas mış
Ama ben hep kansas dedim ki.. ilk 1-2 sene arkadaşımın yakınlarında olayım sonra her yer benim inşallaaahh
@hascerob hele bir açıklansın da o zaman daha neler çıkar meydana bir yerde okumuştum. Forumdan arkadaşlar konsoloslukta tanışıyorlar ve aynı uçakla aynı yere gidiyorlar. Hayallere beraber yolculuk etmek ne güzel şeydir yaaaa 😁
Aslında çokta güzel olmaz mı? Ben uçağa binmeyi özledim.. geçen eşimle depoyu düzenledik vallahi bavullarıma sarılıp öpesim geldi. En son hamileyken seyahat etmişim.. :( yazık bize valla yaa :( inşallah çıksada gidemeyecek olana çıkmaz çok üzülüyorum öyle duyunca.
Biz de valiz seti aldım daha hiç kullanamadık... hatta yeşil pasaport aldık 2 yıl önce onu da hiç kullanamadık...
Siz pandemi geçsin kullanırsınız valizleri de pasaportu da.. biz bir yere gitmek istesek vizeler de bitti. Sil baştan vize işleriyle uğraşcaz
-
ama ben gc çıkarsa yeşil pasaportu iptal edip 10 yıllık normal pasaport alacağım büyük ihtimalle.
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
https://www.youtube.com/watch?v=kGJr1Nh-1CY
Çok garip değil mi? Birilerinin hayali birilerinin günlük hayatı.. :)
2:21
New York çok soğuk diyorlar.
Şortlu elemana bakın :DO ben işte hahahaha
-
arkadaşlar ny gidersem central park manzaralı evimin balkonunda kahve içmek isteyenleri beklerim :P
evimin? Sanki tek yaşayacakmış gibi hahaha
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaşlar ny gidersem central park manzaralı evimin balkonunda kahve içmek isteyenleri beklerim :P
evimin? Sanki tek yaşayacakmış gibi hahaha
evimizin moruk :D
-
@Joey bu adam 1 hafta 10 gün önceki videolarda cetral parkta yürüyüş yaparak video çekmişti senin evi gösterip kimler komşun onları anlatıyor
-
valla olurda bana çıkarsa dediğim büyük ihtimal SF yada LA de olurum büyük ihtimal şehre 1 saat mesafede filan bir yerden ev tutuarım ucuz olsun güzel olsun
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
valla olurda bana çıkarsa dediğim büyük ihtimal SF yada LA de olurum büyük ihtimal şehre 1 saat mesafede filan bir yerden ev tutuarım ucuz olsun güzel olsun
eleyyyy diyosun :D
-
@Chandler ama gelmek isterseniz tabiki beklerim :D ama güzel manzarası olur mu bilmem :D
-
@Chandler ama gelmek isterseniz tabiki beklerim :D ama güzel manzarası olur mu bilmem :D
geliriz tabi eley bizimde listemizde yer alıyor :D
-
-
acaba aylık gelirin ne kadarını kiraya vermek mantıklı ben istanbulda yaşıyorum aylık gelirim %12 sini kira gideri olarak harcıyorum amerikada gelirin % kaçı kira olsa mantıklı acaba
-
-
oğlum CİA'sin ne ana bacı karıştırıyon la?! @Joey :D
-
@Chandler 😄😄😄
-
acaba aylık gelirin ne kadarını kiraya vermek mantıklı ben istanbulda yaşıyorum aylık gelirim %12 sini kira gideri olarak harcıyorum amerikada gelirin % kaçı kira olsa mantıklı acaba
İstanbul'da çadırda mı kalıyorsun diyesim geldi 😂 Kira maaş oranı pek güzel. Sakın kımıldama bir yere.
-
@Chandler 1.21 Okey şunu mim mi yapsak :D
-
@hadi-BE yoo baya istanbulun merkezinde oturuyorum ya evi hemşerimden tutunca %40 filan ucuza oturuyorum :D
-
How old are you?
Fine deme başka bir şey söyle :D ahhahah -
@hadi-BE yoo baya istanbulun merkezinde oturuyorum ya evi hemşerimden tutunca %40 filan ucuza oturuyorum :D
O zaman o hemşehriye bu güzelliğinden dolayı teşekkür ederiz. Güzel bir iyilik yapmış. 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum